Καφετιέρα - Τσαγιέρα 350ml Γυάλινη Με Ανοξείδωτο Έμβολο 11,5x8xH16,5cm Acer Nava 10-225-001

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-225-001
7.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η καφετιέρα - τσαγιέρα Acer της NAVA είναι ιδανική για την παρασκευή καφέ φίλτρου ή τσαγιού, προσφέροντας ένα πλούσιο άρωμα και γεύση στο αγαπημένο σας ρόφημα. Με χωρητικότητα 350ml και διαστάσεις 11,5x8xH16,5cm, αυτή η καφετιέρα είναι ιδανική για προσωπική χρήση ή για να την έχετε μαζί σας κατά τις μετακινήσεις.

Η καφετιέρα Acer διαθέτει έμβολο για την παρασκευή ροφημάτων και παρέχει αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις ηλεκτρικές καφετιέρες. Επιτρέπει τη διατήρηση όλων των πολύτιμων φυσικών ελαίων του καφέ ή του τσαγιού, καθώς δεν χρησιμοποιεί χάρτινα φίλτρα, ενώ απελευθερώνει ολόκληρο το άρωμα του ποτού. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τη γεύση σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας ρυθμίζοντας τόσο τη θερμοκρασία του νερού όσο και την ένταση του ροφήματος.

Κατασκευασμένη από πυρίμαχο γυαλί και με εργονομική, μη θερμαινόμενη, πλαστική λαβή, η καφετιέρα Acer είναι ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες και εύκολη στη χρήση. Το έμβολο και το φίλτρο της κατασκευάζονται από ανοξείδωτο ατσάλι (18/8), εξασφαλίζοντας την αντοχή και την αντοχή στον χρόνο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την καφετιέρα Acer στο σπίτι, στο γραφείο, στα ταξίδια, στο camping ή οπουδήποτε αλλού χρειάζεστε ένα νόστιμο ρόφημα. Η χωρητικότητά της είναι επαρκής για 1-2 φλυτζάνια καφέ και είναι κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων, κάνοντας τη φροντίδα και τον καθαρισμό της εύκολο και βολικό.

Για τη χρήση, προσθέστε 2 κουταλιές χοντροαλεσμένο καφέ ή τσάι ανά 180ml νερού, γεμίστε την καφετιέρα με νερό λίγο πριν βράσει σε θερμοκρασία περίπου 80-90°C, τοποθετήστε το έμβολο στην καφετιέρα χωρίς να το πιέσετε προς τα κάτω και αφήστε το ρόφημα να εκχυλιστεί για 4 λεπτά. Στη συνέχεια, πιέστε ελαφρά το έμβολο προς τα κάτω μέχρι να φτάσει στη βάση της καφετιέρας και σερβίρετε. Μετά από κάθε χρήση, πλύνετε και στεγνώστε καλά την καφετιέρα με ένα στεγνό πανί, αποφεύγοντας τη χρήση μεταλλικών σφουγγαριών ή σκληρών καθαριστικών.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Σειρά Acer By Nava
Ύψος(cm) 16,5
Υλικό Ανοξείδωτο, Γυαλί
Χρώμα Ασημί, Διάφανο, Μαύρο
Χωρητικότητα (ml) 350
Διάμετρος(cm) 7
Πλάτος(cm) 8
Μήκος(cm) 11,5
product bottom banner