Κατσαρόλα - Ατμομάγειρας Απο Ατσάλι Φ22cm 4,5Lt Αντικολλητική Taurus Nava 10-103-134

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-103-134
17.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η κατσαρόλα - ατμομάγειρας Taurus της NAVA είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για το μαγείρεμα υγιεινών και νόστιμων γευμάτων. Με διάμετρο 22cm και χωρητικότητα 4,5 λίτρα, αυτή η κατσαρόλα είναι ιδανική για την παρασκευή μικρών ή μεσαίων ποσοτήτων φαγητού.

Η κατσαρόλα Taurus διαθέτει αντικολλητική επίστρωση stone, η οποία εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και αποτελέσματα μαγειρέματος, ενώ επιτρέπει το μαγείρεμα σε χαμηλές θερμοκρασίες για εξοικονόμηση ενέργειας. Η αντικολλητική επίστρωση είναι εξαιρετικά ανθεκτική και εγγυάται αναλλοίωτη γεύση των τροφών, εύκολο καθάρισμα και μακροχρόνια αντοχή στην καθημερινή χρήση. Επιπλέον, δεν περιέχει PFOA και συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Η κατσαρόλα Taurus διαθέτει επίσης αποσπώμενο καλάθι για μαγείρεμα στον ατμό, επιτρέποντάς σας να μαγειρέψετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά όπως κρέας, θαλασσινά ή λαχανικά. Η διπλή λειτουργία της κατσαρόλας σάς επιτρέπει να βράζετε στην κατσαρόλα και παράλληλα να μαγειρεύετε στον ατμό, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και ενέργεια.

Ιδανική για όσους ακολουθούν δίαιτες ή προσέχουν την υγεία τους, η κατσαρόλα Taurus σας επιτρέπει να μαγειρεύετε χωρίς περιττά λίπη και θερμίδες, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα όλα τα θρεπτικά συστατικά των τροφών σας.

Αυτή η κατσαρόλα είναι κατάλληλη για όλες τις εστίες, συμπεριλαμβανομένων των κεραμικών, ηλεκτρικών, αλογόνου, αερίου και επαγωγικών. Επιπλέον, διαθέτει αποσπώμενη λαβή για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.

Για να διατηρήσετε την κατσαρόλα σε άριστη κατάσταση, πριν από την πρώτη χρήση πλύνετέ την με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι. Αφήστε το σκεύος να κρυώσει πριν το πλύνετε, και προτιμήστε εργαλεία κουζίνας από ξύλο, πλαστικό ή σιλικόνη για να διατηρήσετε την αντικολλητική επίστρωση σε καλή κατάσταση. Αποφύγετε την υπερθέρμανση του σκεύους όταν είναι άδειο και μην το γεμίζετε περισσότερο από τα 2/3 της χωρητικότητάς του.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Διαθέτει Καπάκι Ναι
Ποιοτικές Προδιαγραφές PFOA Free, Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά Taurus By Nava
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Ατσάλι
Ύψος(cm) 13
Χωρητικότητα (ml) 4500
Χρώμα Μπορντό
Πάχος (mm) 0,5
Διάμετρος(cm) 22
Eστίες Αερίου, Αλογόνου, Επαγωγικές, Ηλεκτρικές, Κεραμικές
Πλάτος(cm) 24
Μήκος(cm) 32,5
Επίστρωση Αντικολλητική, Πέτρα
product bottom banner