Καπάκι PS Πομπέ Διάφανο Ασφαλείας Ø90mm (Πακέτο 50τμχ) Intertan QDL90S

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: QDL90S
1.56

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Καπάκι PS πομπέ Διάφανο Ασφαλείας Ø90mm (Πακέτο 50τμχ) Intertan QDL90S

Αναβαθμίστε την παρουσίαση και την ασφάλεια των ροφημάτων σας με το καπάκι PS "πομπέ" διάφανο Ø90mm, ειδικά σχεδιασμένο για χάρτινα ποτήρια. Με θολωτή μορφή, αυτό το καπάκι προσφέρει προστασία από διαρροές, επιτρέποντας την ασφαλή μεταφορά ζεστών και κρύων ροφημάτων. Το διάφανο υλικό του επιτρέπει την ορατότητα του περιεχομένου, ιδανικό για ροφήματα με αφρό ή διάφορα toppings.

Κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμο πολυστυρένιο (PS), το καπάκι προσφέρει αντοχή και σταθερότητα, ενώ είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Με μέγιστη θερμοκρασία σερβιρίσματος έως 90°C, είναι ιδανικό για ζεστά και κρύα ροφήματα, προσθέτοντας μια minimal και κομψή αισθητική στην εμπειρία των πελατών σας.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Υλικό: Πολυστυρένιο (PS) – Ανακυκλώσιμο
Διάμετρος: Ø90mm
Μέγιστη θερμοκρασία: 90°C
Συσκευασία: 50 τεμάχια

Επιλέξτε το καπάκι ασφαλείας Intertan QDL90S για να προσφέρετε στυλ, ασφάλεια και κομψότητα στα ροφήματα της επιχείρησής σας, ενισχύοντας την εμπειρία του πελάτη.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Intertan
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα
Συσκευασία (τμχ) 50
Υλικό Πολυστυρένιο(PS)
Χρώμα Διάφανο
Διάμετρος(cm) 9
product bottom banner