Καπάκι PET Πομπέ Διάφανο Ø95mm (Πακέτο 100τμχ) Intertan Q4950T

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: Q4950T
2.66

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Καπάκι PET πομπέ Διάφανο Ø95mm (Πακέτο 100τμχ) Intertan Q4950T

Δώστε στυλ και ασφάλεια στα ροφήματά σας με το καπάκι PET "πομπέ" διάφανο Ø95mm, ειδικά σχεδιασμένο για PP ποτήρια. Ιδανικό για καφετέριες, take-away και επαγγελματικούς χώρους εστίασης, αυτό το καπάκι προσφέρει πρακτικότητα και αισθητική minimal για να αναβαθμίσετε την εμπειρία των πελατών σας. Με τη θολωτή του μορφή, αφήνει χώρο για παχύρρευστα ροφήματα με αφρό ή toppings, χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια του ποτού.

Κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμο υλικό PET, το καπάκι είναι φιλικό προς το περιβάλλον και υποστηρίζει τη δέσμευση της επιχείρησής σας για βιωσιμότητα. Με μέγιστη θερμοκρασία σερβιρίσματος έως 90°C, είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα, εξασφαλίζοντας σταθερή εφαρμογή και άνετη μεταφορά.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Υλικό: PET (ανακυκλώσιμο)
Διάμετρος: Ø95mm
Μέγιστη θερμοκρασία: 90°C
Συσκευασία: 100 τεμάχια

Το Intertan Q4950T καπάκι συνδυάζει λειτουργικότητα και κομψότητα, προσφέροντας άριστη εμφάνιση και πρακτικότητα σε κάθε ρόφημα. Επιλέξτε το για να ενισχύσετε την εμπειρία των πελατών σας!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Intertan
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα
Συσκευασία (τμχ) 100
Υλικό Τερεφθαλικό Πολυαιθυλένιο(PET)
Χρώμα Διάφανο
Διάμετρος(cm) 9,5
product bottom banner