Καπάκι Gastronorm Με Εγκοπή Διάφανο Polycarbonate GN 1/9 (17,3x10,8cm) GTSA PC-7190S

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: PC-7190S
2.08

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε το Καπάκι Gastronorm Με Εγκοπή Διάφανο Polycarbonate GN 1/9 GTSA PC-7190S και επωφεληθείτε από την ευκολία πρόσβασης στα τρόφιμά σας.

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πολυκαρβονικό υλικό, αυτό το διάφανο καπάκι Gastronorm διαθέτει εγκοπή για να επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στα τρόφιμα σας χωρίς την ανάγκη να αφαιρέσετε το καπάκι. Με διαστάσεις μήκους 17,3cm και πλάτους 10,8cm, ταιριάζει τέλεια στα δοχεία Gastronorm του ίδιου μεγέθους.

Ιδανικό για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια, καφετέριες ή καταστήματα, το καπάκι Gastronorm με εγκοπή παρέχει άμεση πρόσβαση στα τρόφιμα σας, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική διαχείριση του χώρου στην κουζίνα σας.

Εξασφαλίστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στην αποθήκευση των τροφίμων σας με το Καπάκι Gastronorm Με Εγκοπή Διάφανο Polycarbonate GN 1/9 GTSA PC-7190S. Η ιδανική λύση για επαγγελματική χρήση στην κουζίνα σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Μέγεθος GN 1/9
Υλικό Πολυκαρμπονικό(PC)
Χρώμα Διάφανο
Πλάτος(cm) 10,8
Μήκος(cm) 17,3
product bottom banner