Καλάθι Οργάνωσης Μεταλλικό Μαύρο με Ξύλινες Λαβές 35,5x23xH16cm εstia Home Art 02-18641

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 02-18641
11.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Καλάθι Οργάνωσης Μεταλλικό με Ξύλινες Λαβές 35x23x16cm Μαύρο – Μοντέρνα Λύση για Οργάνωση

Το μεταλλικό καλάθι οργάνωσης με ξύλινες λαβές σε μαύρο χρώμα αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε χώρο, προσφέροντας συνδυασμό λειτουργικότητας και αισθητικής. Με διαστάσεις 35,5x23x16cm, αυτό το καλάθι προσφέρει άφθονο χώρο αποθήκευσης και ταυτόχρονα προσθέτει μια κομψή πινελιά στη διακόσμησή σας.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Χρώμα: Κομψό μαύρο, τέλειο για μοντέρνα και μίνιμαλ αισθητική.
Διαστάσεις: Μήκος 35,5cm, Πλάτος 23cm, Ύψος 16cm – προσφέρει αρκετό χώρο για να οργανώσετε αντικείμενα κάθε είδους.
Υλικό: Κατασκευασμένο από ανθεκτικό μέταλλο για σταθερότητα και μακροχρόνια αντοχή.
Λαβές: Ξύλινες λαβές για άνετη μεταφορά και μια φυσική αίσθηση που αντιπαραβάλλεται όμορφα με το βιομηχανικό μεταλλικό στοιχείο.
Βάρος: Μόλις 0,58kg, για εύκολη μεταφορά χωρίς να χάνει σε αντοχή.

Ιδανικό για:

Αυτό το καλάθι είναι τέλειο για την οργάνωση και την αποθήκευση διαφόρων ειδών στο μπάνιο, την κουζίνα, το σαλόνι ή το γραφείο. Είναι ιδανικό για καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης, χαρτικά, τρόφιμα ή ακόμα και περιοδικά.
Οφέλη:

Η κομψότητα του μαύρου χρώματος σε συνδυασμό με τις φυσικές ξύλινες λαβές το καθιστούν ιδανικό για κάθε μοντέρνο και κομψό εσωτερικό χώρο. Το καλάθι προσφέρει πρακτική οργάνωση, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί και ως διακοσμητικό στοιχείο.
Καλάθι οργάνωσης μαύρο, μεταλλικό καλάθι με ξύλινες λαβές, καλάθι αποθήκευσης για το σπίτι, καλάθια αποθήκευσης μπάνιου και κουζίνας, μοντέρνα καλάθια οργάνωσης, μεταλλικά καλάθια αποθήκευσης, ξύλινες λαβές καλάθι.

Οργανώστε το χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα, επιλέγοντας το μεταλλικό καλάθι οργάνωσης με ξύλινες λαβές. Ιδανικό για κάθε σπίτι!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia Home Art
Σχήμα Ορθογώνιο
Υλικό Μεταλλικό, Ξύλο
Ύψος(cm) 16
Χρώμα Μαύρο
Πλάτος(cm) 23
Μήκος(cm) 35,5
product bottom banner