Καλάθι Γενικής Χρήσης-Μαχαιροπίρουνων Πλαστικό 50x50xH10cm GTSA 71-3015

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 71-3015
17.49

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το καλάθι πλυντηρίου γενικής χρήσης-μαχαιροπίρουνων προσφέρει αξιόπιστη λύση για την αποτελεσματική οργάνωση και πλύσιμο των μαχαιροπιρουνιών σας. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό, με διαστάσεις 50x50xH10cm, αυτό το καλάθι είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια, καφετέριες και άλλα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Ο ανοικτός σχεδιασμός του επιτρέπει εύκολο πλύσιμο και γρήγορο στέγνωμα, ενώ η ενισχυμένη βάση του προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια ζωής. Οι λαβές σε όλες τις πλευρές επιτρέπουν εύκολο χειρισμό και μεταφορά, ενώ η ειδική εξωτερική επιφάνεια προστατεύει από γρατζουνιές και αυξάνει την αντοχή του καλαθιού. Επενδύστε σε ένα αξιόπιστο και πρακτικό εργαλείο για την καθημερινή λειτουργία της κουζίνας σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Ύψος(cm) 10
Υλικό Πλαστικό
Χρώμα Μπεζ
Πλάτος(cm) 50
Μήκος(cm) 50
product bottom banner