Καλάθι Ατμού Πτυσσόμενο Ανοξείδωτο Φ28x5cm Acer Nava 10-202-021

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-202-021
6.80

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Προσφέρετε τώρα στην κουζίνα σας το πρωτοποριακό και πρακτικό Ανοξείδωτο Πτυσσόμενο Καλάθι "Acer" από τη σειρά Nava. Με διάμετρο 28 εκατοστά και ύψος 5 εκατοστά, αυτό το ευέλικτο καλάθι σας επιτρέπει να μαγειρεύετε νόστιμα και υγιεινά γεύματα στον ατμό, είτε πρόκειται για κρέας, θαλασσινά ή λαχανικά.

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας με πάχος 1 χιλιοστού, αυτό το πτυσσόμενο καλάθι είναι ο σύμμαχος σας στην εύκολη και υγιεινή μαγειρική. Τα 3 πόδια στήριξης ύψους 2.20 εκατοστών κρατούν τα τρόφιμα μακριά από το βραστό νερό, ενώ ο πτυσσόμενος σχεδιασμός του επιτρέπει να προσαρμόζεται εύκολα σε σκεύη διαμέτρου 18 έως 30 εκατοστών, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο κατά την αποθήκευση.

Το πτυσσόμενο καλάθι Acer από την Nava είναι ιδανικό για όσους επιλέγουν μία διατροφή χωρίς περιττά λίπη και θερμίδες, προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή ποσότητα θρεπτικών συστατικών και βιταμινών από τα τρόφιμα.

Διαθέτοντας ένα καλάθι Acer στην κουζίνα σας, μπορείτε να μαγειρέψετε με άνεση και ασφάλεια, απολαμβάνοντας γεύσεις και αρώματα που δεν θα συγκριθούν με τίποτα άλλο.

Σημείωση: Προτείνεται να αποφεύγετε τη χρήση του σε αντικολλητικά σκεύη, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει φθορές στην επικάλυψη του σκεύους.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Σειρά Acer By Nava
Ύψος(cm) 5
Υλικό Ανοξείδωτο
Χρώμα Ασημί
Πάχος (mm) 1
Διάμετρος(cm) 28
product bottom banner