Κάδος Απορριμάτων Στρογγυλός Soft Close 30Lt Inox Ματ εstia Home Art 01-1759

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 01-1759
47.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ο στρογγυλός κάδος απορριμάτων Soft Close 30Lt είναι ένα αξιόπιστο και κομψό κομμάτι για το σπίτι ή το γραφείο σας. Με διαστάσεις 36,3 x 30,5 x 64,5 εκατοστά και χωρητικότητα 30 λίτρων, αυτός ο κάδος προσφέρει αρκετό χώρο για τα απορρίμματά σας, ενώ το στρογγυλό σχήμα του τον καθιστά ιδανικό για χρήση σε διάφορους χώρους.

Ο κάδος είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι με ματ φινίρισμα, προσφέροντας αντοχή και ανθεκτικότητα στον χρόνο. Το σατινέ φινίρισμα του προσθέτει ένα αίσθημα πολυτέλειας και κομψότητας στον χώρο σας.

Η ειδική λαβή που διαθέτει επιτρέπει εύκολη μετακίνηση του κάδου, ενώ το ανθεκτικό και σταθερό πεντάλ του εξασφαλίζει άνετη λειτουργία και μακροχρόνια χρήση. Επιπλέον, ο μηχανισμός Soft Close παρέχει αθόρυβο κλείσιμο του καπακιού, εξασφαλίζοντας επιπλέον άνεση και ευκολία στη χρήση.

Με τον Soft Close κάδο απορριμάτων Inox Ματ της εstia Home Art, θα απολαύσετε όχι μόνο λειτουργικότητα αλλά και στυλ στον χώρο σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Ανοξείδωτο
Ύψος(cm) 64,5
Χρώμα Ασημί
Χωρητικότητα (ml) 30000
Πλάτος(cm) 30,5
Μήκος(cm) 36,3
product bottom banner