Κάδος Απορριμάτων Στρογγυλός Soft Close 30Lt Μαύρος Ματ εstia Home Art 01-9120

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 01-9120
49.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ο Κάδος Απορριμάτων Στρογγυλός Soft Close 30Lt σε Μαύρο Ματ με κωδικό 01-9120 από τη σειρά Estia Home Art αντιπροσωπεύει μια σύγχρονη και λειτουργική επιλογή για τη διαχείριση των απορριμμάτων στον χώρο σας. Με εξαιρετική σχεδίαση και πρακτικά χαρακτηριστικά, ανταποκρίνεται στις ανάγκες της καθημερινότητας.

Ο μαύρος ματ τόνος προσδίδει στον κάδο μια διακριτική και κομψή εμφάνιση, καθιστώντας τον κατάλληλο για διάφορα περιβάλλοντα. Η ορθογώνια σχεδίαση εξασφαλίζει εύκολη τοποθέτηση σε διάφορα μέρη του χώρου.

Ο κάδος διαθέτει μηχανισμό Soft Close για αθόρυβο κλείσιμο του καπακιού, εξασφαλίζοντας ησυχία και άνεση στην καθημερινή χρήση. Ο χώρος χωρητικότητας 30 λίτρων είναι επαρκής για τη συλλογή των απορριμμάτων, και η ειδική λαβή προσφέρει εύκολη μετακίνηση.

Ανθεκτικός και σταθερός, ο κάδος διαθέτει επίσης πρακτικά χαρακτηριστικά, καθιστώντας τον ιδανικό για κάθε χώρο, από την κουζίνα έως το γραφείο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia Home Art
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σχήμα Στρογγυλό
Ύψος(cm) 64,5
Υλικό Ανοξείδωτο
Χωρητικότητα (ml) 30000
Χρώμα Μαύρο Ματ
Πλάτος(cm) 30,5
Μήκος(cm) 36,3
product bottom banner