Θήκη Μαχαιριών Ρολό 8 θέσεων PVC 47x16xH3cm Victorinox 7.4011.47

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 7.4011.47
39.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η θήκη μαχαιριών Victorinox 7.4011.47 αντιπροσωπεύει την επαγγελματικότητα και την ανθεκτικότητα, προσφέροντας ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά για τα κορυφαία σας εργαλεία κουζίνας. Με 8 θέσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης εσωτερικής πτυχής και μιας μισής πτυχής για μικρότερα αντικείμενα, αυτό το κιτ σας εξασφαλίζει ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά των μαχαιριών σας.

Κατασκευασμένη από ένα ανθεκτικό μείγμα 60% PES και 40% PVC, αυτή η τσάντα προσφέρει αξιόπιστη προστασία για τα μαχαίρια σας κατά τη μετακίνηση. Οι εσωτερικές πτυχές εμποδίζουν την πρόκληση ζημιάς κρατώντας τις λεπίδες ασφαλείς.

Με διαστάσεις 47 x 16,5 cm όταν είναι κλειστή και επεκτεινόμενη σε 48 x 48 cm όταν είναι ανοιχτή, αυτή η τσάντα προσφέρει αρκετό χώρο για μαχαίρια με μέγιστο μήκος λεπίδας 30 cm. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, ενώ το υλικό είναι ανθεκτικό, ενδέχεται να μην είναι εντελώς ανθεκτικό στις τρυπήσεις, επομένως είναι συνιστώμενο να χρησιμοποιήσετε τα Velcro εσωτερικά για επιπλέον ασφάλεια.

Καθαρίστε εύκολα την τσάντα με ένα υγρό πανί για να διατηρήσετε την αψεγάδιαστη εμφάνισή της. Με τη θήκη μαχαιριών Victorinox 7.4011.47, μπορείτε να οργανώσετε, να αποθηκεύσετε και να μεταφέρετε με ασφάλεια τα μαχαίρια σας, είτε είστε επαγγελματίας του χώρου είτε ερασιτέχνης μάγειρας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Victorinox
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Θέσεις 8
Ύψος(cm) 3
Υλικό Πολυβινυλοχλωρίδιο(PVC)
Χρώμα Μαύρο
Πλάτος(cm) 16
Μήκος(cm) 47
product bottom banner