Επιτραπέζιο Διακοσμητικό Μεταλλικό Χρυσό-Λευκό 54x9xH43cm "Γεωμετρικό" Artistic Espiel ICY208

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: ICY208
60.30

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Επιτραπέζιο Διακοσμητικό Μεταλλικό Χρυσό-Λευκό 54x9xH43cm "Γεωμετρικό" Artistic Espiel ICY208

Αναβαθμίστε τον χώρο σας με το επιτραπέζιο διακοσμητικό της σειράς "Γεωμετρικό" από την Artistic Espiel. Το μοναδικό σχέδιο συνδυάζει αρμονικά το ξύλο με το μέταλλο, προσφέροντας μια αίσθηση πολυτέλειας και τέχνης. Με τις γεωμετρικές γραμμές του και την χρυσή-λευκή απόχρωση, το διακοσμητικό αυτό θα αποτελέσει ένα εντυπωσιακό κομμάτι για κάθε μοντέρνο ή κλασικό εσωτερικό χώρο.

Υλικό Κατασκευής:

Σίδηρος - Iron: Ανθεκτικό μέταλλο με υψηλή ποιότητα κατασκευής, που διασφαλίζει μακροχρόνια χρήση και αισθητική αρτιότητα.

Το διακοσμητικό αυτό δεν είναι μόνο ένα κομμάτι τέχνης, αλλά και μια προσθήκη που μπορεί να δώσει ζωντάνια και στυλ σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Με τις διαστάσεις του (54x9xH43cm), ταιριάζει ιδανικά σε τραπέζια, κονσόλες ή ράφια, προσφέροντας μια μοναδική διακοσμητική πινελιά.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ύψος(cm) 43
Υλικό Σίδηρος
Χρώμα Άσπρο, Χρυσό
Πλάτος(cm) 9
Μήκος(cm) 51
product bottom banner