Δοχείο Gastronorm Polycarbonate GN 1/3 (32,5x17,3xH20cm) GTSA PC-7138

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: PC-7138
14.58

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε το απόλυτο εργαλείο για την αποθήκευση και την παρουσίαση τροφίμων με το Δοχείο Gastronorm Polycarbonate GN 1/3 της εταιρείας GTSA. Με διαστάσεις 32,5x17,3xH20cm, αυτό το διαφανές δοχείο GN 1/3 κατασκευάζεται από πολυκαρβονικό υλικό υψηλής ποιότητας για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια, catering και εκδηλώσεις.

Το πολυκαρβονικό υλικό προσφέρει αντοχή σε ευρύ φάσμα θερμοκρασιών από -40°C έως 100°C, επιτρέποντας τη χρήση του τόσο σε ψυχόμενες βιτρίνες παρουσίασης όσο και σε φούρνο μικροκυμάτων. Η διάφανη κατασκευή του επιτρέπει την άμεση οπτική επαφή με το περιεχόμενο, εξαλείφοντας την ανάγκη ανοίγματος του δοχείου και εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια.

Αποτελεί την ιδανική επιλογή για την οργάνωση και την παρουσίαση των τροφίμων σας, προσφέροντας αξιοπιστία και ευελιξία στην επαγγελματική σας κουζίνα. Αναδείξτε την ποιότητα και την επαγγελματικότητά σας με το Δοχείο Gastronorm Polycarbonate GN 1/3 GTSA PC-7138 και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με κάθε παρουσίαση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Μέγεθος GN 1/3
Υλικό Πολυκαρμπονικό(PC)
Ύψος(cm) 20
Χρώμα Διάφανο
Πλάτος(cm) 17,3
Μήκος(cm) 32,5
product bottom banner