Δοχείο Gastronorm Διάφανο Polycarbonate GN 1/9 (17,3x10,8xH6,5cm) GTSA PC-7192

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: PC-7192
2.69

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την ιδανική λύση για την οργάνωση και την αποθήκευση των τροφίμων σας με το Δοχείο Gastronorm Διάφανο Polycarbonate GN 1/9 GTSA PC-7192.

Με διαστάσεις μήκους 17,3cm, πλάτους 10,8cm και ύψους 6,5cm, αυτό το διάφανο δοχείο Gastronorm προσφέρει αξιόπιστη αποθήκευση και οργάνωση για τα τρόφιμά σας. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πολυκαρβονικό υλικό, διατηρεί την ανθρωποκεντρική οργάνωση και αποτελεσματικότητα στην κουζίνα ή το βιοτεχνικό σας χώρο.

Ιδανικό για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια, καταστήματα, ή οποιοδήποτε επιχειρηματικό περιβάλλον, αυτό το δοχείο Gastronorm είναι ανθεκτικό στη θερμότητα και την καταψύξη, εξασφαλίζοντας τη μακροχρόνια αντοχή και την ασφάλεια των τροφίμων σας.

Διατηρήστε την κουζίνα ή το επιχειρηματικό σας χώρο οργανωμένο και αποτελεσματικό με το Δοχείο Gastronorm Διάφανο Polycarbonate GN 1/9 GTSA PC-7192. Η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και την προετοιμασία των τροφίμων σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Μέγεθος GN 1/9
Υλικό Πολυκαρμπονικό(PC)
Ύψος(cm) 6,5
Χρώμα Διάφανο
Πλάτος(cm) 10,8
Μήκος(cm) 17,3
product bottom banner