Δοχείο Gastronorm Ανοξείδωτο201 GN 1/4 (26,2x16,2xH20cm) GTSA 15-1148

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 15-1148
10.83

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε το εξαιρετικά λειτουργικό Δοχείο Gastronorm Ανοξείδωτο 201 GN 1/4 της εταιρείας GTSA, με διαστάσεις 26,2x16,2xH20cm. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα 201, αυτό το δοχείο GN 1/4 είναι ιδανικό για την προετοιμασία και τη συντήρηση τροφίμων.

Η ανθεκτικότητα σε θερμοκρασίες από -40 έως 300 βαθμούς Κελσίου καθιστά αυτό το δοχείο κατάλληλο για ποικίλες χρήσεις στην επαγγελματική κουζίνα. Η ανοξείδωτη κατασκευή του δεν αφήνει οσμές στο φαγητό και διατηρεί αναλλοίωτη τη γεύση του, ενώ είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στη χρήση και την ταλαιπωρία.

Αυτό το δοχείο είναι ιδανικό για τη διατήρηση της θερμοκρασίας των τροφίμων σε μπουφέ, ψυγεία ή βιτρίνες παρουσίασης. Είναι η τέλεια επιλογή για εστιατόρια, catering και άλλες επαγγελματικές κουζίνες, καθώς μπορεί να μετακινηθεί άμεσα από το φούρνο στο blast chiller. Αξιοποιήστε την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητά του για αποτελεσματική και ασφαλή διαχείριση των τροφίμων σας!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Μέγεθος GN 1/4
Ύψος(cm) 20
Υλικό Ανοξείδωτο
Χρώμα Ασημί
Πάχος (mm) 0,7
Πλάτος(cm) 16,2
Μήκος(cm) 26
product bottom banner