Δοχείο Γυάλινο Διάφανο Με Καπάκι Φ11,2xH13,4cm 505ml Basic Pasabahce SP96814

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: SP96814G1
8.30

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Δοχείο Γυάλινο Διάφανο Με Καπάκι 505ml Φ11,2xH13,4cm Basic Pasabahce SP96814

Αναδείξτε τα γλυκά και τα επιδόρπιά σας με το κομψό γυάλινο δοχείο "BASIC" της Pasabahce. Με χωρητικότητα 505ml και διαστάσεις Φ11,2xH13,4cm, αυτό το δοχείο συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα και μοναδικό design, καθιστώντας το ιδανικό για την παρουσίαση και αποθήκευση των αγαπημένων σας λιχουδιών.

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό γυαλί υψηλής ποιότητας, είναι απόλυτα ασφαλές για τρόφιμα και κατάλληλο για επαγγελματική χρήση. Το καπάκι του εξασφαλίζει την φρεσκάδα των περιεχομένων, ενώ η διαφάνειά του αναδεικνύει με στυλ τα γλυκά σας.

Εύκολο στη συντήρηση, το δοχείο είναι κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον φούρνο μικροκυμάτων, προσφέροντας απόλυτη ευελιξία στην καθημερινή χρήση. Ιδανικό για κάθε τραπέζι ή βιτρίνα, προσθέτει μια πινελιά κομψότητας στην παρουσίαση των γλυκών σας, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους σας με το διαχρονικό του στυλ.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Pasabahce
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Γυαλί
Ύψος(cm) 13,4
Χρώμα Διάφανο
Χωρητικότητα (ml) 500
Διάμετρος(cm) 11,2
product bottom banner