Δοχείο Αεροστεγές 200ml Γυάλινο Fido Bormioli Rocco 00.30038

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 00.30038
4.29

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Δοχείο 20 cl γυάλινο από τη σειρά Fido. Τα δοχεία Fido συνδυάζουν το παραδοσιακό στοιχείο με την καινοτομία, προσφέροντας έξυπνες λύσεις για σερβίρισμα ή διακόμηση σε καταστήματα εστίασης. Διατηρώντας έναν vintage χαρακτήρα και ποιοτική κατασκευή από γυαλί, όλα τα δοχεία της σειράς φέρουν καπάκι με ασφαλές και αεροστεγές κλείδωμα.


Αυτό το βάζο αποτελεί μέρος της εμβληματικής συλλογής Fido, η οποία περιλαμβάνει πολλά μεγέθη ιδανικά για αποθήκευση και σερβίρισμα φαγητού.
Χάρη στο νέο κυλινδρικό σχήμα, είναι επίσης ιδανικό για κατάψυξη και για όλες τις άλλες χρήσεις που γνωρίζουμε για τη σειρά Fido: περιέχει κονσέρβες και ξηρά τρόφιμα, επιπλώνει το σπίτι, περιέχει μικροαντικείμενα και κάνει ένα πρωτότυπο δώρο.
Κατάλληλο για οικιακή αποθήκευση υπό κενό μέσω παστερίωσης και για μαγείρεμα με διπλό λέβητα. Τα δοχεια δεν είναι κατάλληλα για μαγείρεμα στο φούρνο μικροκυμάτων.
Ορισμένες μορφές, ειδικά οι μεγάλες, είναι ιδανικές και για ζύμωση, ενώ οι μικρές χωρητικότητες είναι κατάλληλες για σερβίρισμα και αποθήκευση πρωτότυπων γλυκών και φαγητού.
Συνιστάται να αφαιρέσετε τον μεταλλικό δακτύλιο και τη φλάντζα πριν αποθηκεύσετε τα ποτήρια στο πλυντήριο πιάτων και στο φούρνο μικροκυμάτων. Πλύνετε τη σφράγιση στο χέρι χωρίς απορρυπαντικά. Μην βάζετε τη σφράγιση σε επαφή με τρόφιμα 100% λιπαρά.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Bormioli Rocco
Διαθέτει Καπάκι Ναι
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής, Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά Fido By Bormioli Rocco
Τύπος Μπαχαρικών, Τροφίμων
Υλικό Γυαλί
Ύψος(cm) 8,4
Χωρητικότητα (ml) 200
Χρώμα Διάφανο
Διάμετρος(cm) 8,3
product bottom banner