Διακοσμητικό Ποντίκι Σε Φλιτζάνι Polyresin 10,7x12,5xH8,5cm Kaemingk 530839-2

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 530839-2
12.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητικό Ποντίκι Σε Φλιτζάνι Polyresin 10,7x12,5xH8,5cm Kaemingk 530839-2 – Χριστουγεννιάτικη Χαρά με Μια Πινελιά Χιούμορ

Φέρτε την παιχνιδιάρικη διάθεση και την εορταστική χαρά στο σπίτι σας με αυτό το μοναδικό διακοσμητικό Ποντίκι σε Φλιτζάνι από την Kaemingk. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό polyresin, αυτό το διακοσμητικό προσφέρει μια αξιολάτρευτη εικόνα ενός ποντικιού που απολαμβάνει τη ζεστασιά ενός φλιτζανιού, προσθέτοντας μια αστεία και χαρούμενη πινελιά στη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σας.

Με διαστάσεις 10,7x12,5xH8,5cm, το χαριτωμένο αυτό διακοσμητικό είναι ιδανικό για να τοποθετηθεί σε κάθε γωνία του σπιτιού σας, είτε πάνω στο ράφι είτε στο γιορτινό τραπέζι. Το πολύχρωμο (multi-color) σχέδιο θα φέρει ζωντάνια στον χώρο σας, ενώ το μικρό του μέγεθος το καθιστά τέλεια προσθήκη ακόμα και σε μικρούς χώρους.

Κατασκευασμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια, το διακοσμητικό Ποντίκι σε Φλιτζάνι συνδυάζει υψηλή αισθητική με αντοχή, χάρη στο polyresin υλικό του. Είναι ιδανικό για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σας, προσφέροντας μια μοναδική και παιχνιδιάρικη νότα που θα λατρέψουν όλοι.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Υλικό: Polyresin – για ανθεκτικότητα και ποιότητα
Διαστάσεις: Μήκος 10,7cm, Πλάτος 12,5cm, Ύψος 8,5cm
Χρώμα: Πολύχρωμο (multi-color), για γιορτινή ζωντάνια
Κατασκευαστής: Kaemingk, γνωστή για τα υψηλής ποιότητας χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Αυτό το χαριτωμένο διακοσμητικό Ποντίκι σε Φλιτζάνι θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στη χριστουγεννιάτικη σας διακόσμηση και θα προσθέσει χαμόγελα σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Αποτελεί επίσης μια υπέροχη επιλογή για δώρο Χριστουγέννων που θα φέρει χαρά και γιορτινή διάθεση στους αγαπημένους σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Υλικό Polyresin
Ύψος(cm) 8,5
Χρώμα Καφέ, Πολύχρωμα
Μορφές Ποντίκι
Πλάτος(cm) 12,5
Μήκος(cm) 10,7
product bottom banner