Διακοσμητικό Κλαδί Λουλούδι Άλλιουμ Φυσικό Καφέ με Φίνιρισμα Flocking 18x3xH80cm Kaemingk 220160

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 220160
12.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Φυσικό Καφέ Κλαδί Άλλιουμ με Φίνιρισμα Flocking - 80cm Διακοσμητικό Λουλούδι

Δώστε μια φυσική πινελιά στη διακόσμηση του χώρου σας με το κομψό κλαδί Άλλιουμ σε φυσική καφέ απόχρωση, με μοναδικό φινίρισμα flocking. Με ύψος 80cm, αυτό το τεχνητό λουλούδι προσθέτει μια αίσθηση φυσικής ομορφιάς σε οποιονδήποτε χώρο. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό PE, η ρεαλιστική του υφή το καθιστά ιδανικό για συνθέσεις λουλουδιών, βάζα ή ως διακοσμητικό κομμάτι. Το μακρύ του κλαδί προσφέρει ευελιξία στη χρήση του, είτε σε μοντέρνους είτε σε ρουστίκ εσωτερικούς χώρους.

Ιδανικό για όσους αγαπούν να φέρνουν το φυσικό στοιχείο στον χώρο τους, αυτό το κλαδί Άλλιουμ δεν απαιτεί καμία συντήρηση, προσφέροντας μακροχρόνια ομορφιά χωρίς την ανάγκη φροντίδας που απαιτούν τα αληθινά φυτά. Χρησιμοποιήστε το για να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα σε σαλόνια, γραφεία ή χώρους εκδηλώσεων. Είτε το συνδυάσετε σε μεγάλες ανθοσυνθέσεις είτε το παρουσιάσετε μόνο του, ο διαχρονικός του σχεδιασμός ταιριάζει με μια μεγάλη ποικιλία στυλ διακόσμησης.

Μάρκα: Kaemingk
Χρώμα: Φυσικό Καφέ
Μέγεθος: 80cm (Υ) x 18cm (Μ) x 3cm (Π)
Υλικό: PE
Φινίρισμα: Flocking
Παρουσίαση: Σε κλαδί
Συσκευασία: Χωρίς συσκευασία, πωλείται με ετικέτα τύπου "πεταλούδα"

Ιδανικό για λάτρεις των λουλουδιών και διακοσμητές εσωτερικών χώρων, αυτό το εντυπωσιακό κλαδί Άλλιουμ είναι απαραίτητο για να δημιουργήσετε κομψές και μακράς διαρκείας συνθέσεις.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Υλικό Πολυαιθυλένιο (PE)
Ύψος(cm) 80
Χρώμα Καφέ
Πλάτος(cm) 3
Μήκος(cm) 18
product bottom banner