Διακοσμητικό Κάδρο Ξύλινο Μπεζ "Κορμοί" 60x60cm Luxe Espiel RAM205

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: RAM205
119.80

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητικό Κάδρο Ξύλινο Μπεζ "Κορμοί" 60x60cm Luxe Espiel RAM205

Φέρτε μια αίσθηση κομψότητας και φυσικής ομορφιάς στο χώρο σας με το διακοσμητικό κάδρο "Κορμοί" της Luxe σειράς της Espiel. Με διαστάσεις 60x60cm, αυτό το ξύλινο κάδρο σε μπεζ απόχρωση ενσωματώνει μια ελκυστική σχεδίαση με φυσικά στοιχεία, αποπνέοντας μια αίσθηση ζεστασιάς και γοητείας.

Η ξύλινη υφή και το σχέδιο με κορμούς προσφέρουν μια οργανική και σύγχρονη αίσθηση, ιδανική για να αναδείξει τη διακόσμηση του σαλονιού, της τραπεζαρίας ή του γραφείου σας. Το φυσικό υλικό προσθέτει βάθος και χαρακτήρα, ενώ η μπεζ απόχρωση συνδυάζεται εύκολα με διάφορα χρώματα και στυλ διακόσμησης.

Ποιοτικά Χαρακτηριστικά:

Υλικό Κατασκευής: Ξύλο, με προσεγμένη εργασία και λεπτομέρειες.
Διαστάσεις: 60x60cm, κατάλληλο για να καλύψει και να ενισχύσει κάθε τοίχο.
Χρώμα: Μπεζ, για ευκολία συνδυασμού με διάφορες διακοσμητικές τάσεις.

Χρήση:

Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων: Ιδανικό για σαλονάκι, τραπεζαρία ή γραφείο, προσθέτοντας μια αίσθηση φυσικής ομορφιάς και κομψότητας.

Επιλέξτε το διακοσμητικό κάδρο "Κορμοί" της Luxe σειράς για να δώσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Αποκτήστε το σήμερα και μεταμορφώστε την εσωτερική σας διακόσμηση με το στυλ και την ποιότητα της Espiel!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Σχήμα Τετράγωνο
Ύψος(cm) 60
Υλικό Γυαλί, Ξύλο
Χρώμα Μπεζ
Πλάτος(cm) 1
Μήκος(cm) 60
product bottom banner