Διακοσμητικό Βάζο Κεραμικό Μπεζ 17,5x6xH20cm Modern Espiel TAS216

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: TAS216
15.40

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητικό Βάζο Κεραμικό Μπεζ 17,5x6xH20cm Modern Espiel TAS216

Ανακαλύψτε τη διαχρονική κομψότητα του διακοσμητικού βάζου της Espiel, σε μοντέρνο σχέδιο με μπεζ απόχρωση. Ιδανικό για να προσδώσει μια αίσθηση κομψότητας και χαρακτήρα σε κάθε χώρο του σαλονιού σας.
Χαρακτηριστικά

Υλικό Κατασκευής: Κεραμικό
Διαστάσεις: 17,5x6xH20 cm

Ποιότητα και Στυλ

Χειροποίητο: Κάθε βάζο είναι φτιαγμένο στο χέρι, εξασφαλίζοντας μοναδικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια.
Ζωγραφισμένο στο Χέρι: Το βάζο διαθέτει χειροποίητη ζωγραφική, προσδίδοντας μια προσωπική και μοναδική αίσθηση.

Χρήση και Εφαρμογές

Διακόσμηση Χώρου: Ιδανικό για να διακοσμήσει το σαλόνι, το γραφείο ή άλλους χώρους του σπιτιού, προσθέτοντας μια κομψή και σύγχρονη πινελιά.
Συνδυασμός: Μπορείτε να συνδυάσετε αυτό το βάζο με άλλα σχέδια και μεγέθη για να δημιουργήσετε ένα τέλειο διακοσμητικό αποτέλεσμα.

Στυλ και Σχεδίαση

Αισθητική: Το βάζο έχει λείο φινίρισμα με διακριτικές γραμμές που του προσδίδουν μοντέρνα αίσθηση. Οι ιδιαίτερες φόρμες και οι ακατέργαστες επιφάνειές του δημιουργούν μια casual αίσθηση κομψότητας.
Σχεδίαση: Η ιδιαίτερη σχεδίαση και η ποιότητα κατασκευής ενισχύουν την αίσθηση του χώρου και του εξωτερικού σχεδιασμού σας.

Συνοπτικά

Το διακοσμητικό βάζο κεραμικό της Espiel συνδυάζει ποιότητα και μοναδικότητα με σύγχρονη αισθητική. Ιδανικό για να προσθέσει χαρακτήρα και στυλ σε κάθε εσωτερικό χώρο, αυτό το βάζο είναι το τέλειο διακοσμητικό κομμάτι για το σπίτι σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ύψος(cm) 20
Υλικό Κεραμικό
Χρώμα Μπεζ
Πλάτος(cm) 6
Μήκος(cm) 17,5
product bottom banner