Διακοσμητικό Βάζο Κεραμικό Λευκό Φ15,5xH29,5 Modern Espiel TAS218

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: TAS218
24.20

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητικό Βάζο Κεραμικό Λευκό Modern Espiel TAS218
Περιγραφή Προϊόντος

Το κεραμικό βάζο TAS218 της συλλογής Modern από την Espiel ενσαρκώνει την σύγχρονη αισθητική με τον καλύτερο τρόπο. Με λευκό χρώμα και ξεχωριστό φινίρισμα, αυτό το βάζο αποτελεί την ιδανική προσθήκη για να δώσετε μια casual αίσθηση κομψότητας και χαρακτήρα στον χώρο σας.
Χαρακτηριστικά

Υλικό Κατασκευής: Κεραμικό
Χρώμα: Λευκό
Διαστάσεις: Φ15,5xH29,5 cm

Ποιότητα και Στυλ

Χειροποίητο: Κατασκευασμένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και αυθεντικό.
Ζωγραφισμένο στο Χέρι: Κάθε βάζο είναι χειροποίητα ζωγραφισμένο, προσδίδοντας μια καλλιτεχνική πινελιά που το κάνει ιδιαίτερο.

Χρήση και Διακόσμηση

Χρήση: Ιδανικό για διακοσμητική χρήση σε διάφορους χώρους του σπιτιού, όπως σαλόνια, τραπεζαρίες, ή ακόμα και υπνοδωμάτια.
Συνδυασμός: Συνδυάστε το με άλλα βάζα και διακοσμητικά αντικείμενα για να δημιουργήσετε ένα αρμονικό και ολοκληρωμένο διακοσμητικό αποτέλεσμα.
Στυλ: Οι διακριτικές του γραμμές και το μοντέρνο design του, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα αναδείξουν την εικόνα του σαλονιού σας.

Ποιοτικές Προδιαγραφές

Υλικό Κατασκευής: Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας κεραμικό, εξασφαλίζοντας αντοχή και μακροχρόνια αισθητική αξία.
Φινίρισμα: Διαθέτει είτε λείο είτε ακατέργαστο φινίρισμα που προσφέρει μια ξεχωριστή αισθητική και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Αναβαθμίστε τον χώρο σας με το διακοσμητικό κεραμικό βάζο Modern Espiel TAS218, προσφέροντας μια εκλεπτυσμένη και κομψή νότα που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη. Συνδυάστε το με άλλα σχέδια και μεγέθη για να δημιουργήσετε ένα τέλειο διακοσμητικό αποτέλεσμα!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ύψος(cm) 29,5
Υλικό Κεραμικό
Χρώμα Άσπρο
Διάμετρος(cm) 15,5
product bottom banner