Διακοσμητική Φιγούρα Ξωτικό Polyresin 9x7,5xH15cm Light Blue Kaemingk 531761

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 531761
16.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητική Φιγούρα Ξωτικό Polyresin 9x7,5xH15cm Light Blue Kaemingk 531761 – Χριστουγεννιάτικη Μαγεία στο Σπίτι σας

Δημιουργήστε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα στο χώρο σας με αυτή την υπέροχη διακοσμητική φιγούρα Ξωτικό από την Kaemingk. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας polyresin, αυτή η φιγούρα με το φωτεινό γαλάζιο χρώμα (light blue) αποπνέει γιορτινή χαρά και ζωντάνια, προσθέτοντας μια διασκεδαστική και γοητευτική πινελιά στη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σας.

Με διαστάσεις 9x7,5xH15cm, αυτή η φιγούρα ξωτικού είναι ιδανική για να κοσμήσει μικρές επιφάνειες, όπως ράφια, τραπέζια ή το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Ο χαριτωμένος σχεδιασμός και η προσεγμένη χειροποίητη εμφάνιση του ξωτικού προσθέτουν μια παιχνιδιάρικη νότα στον χώρο, ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Κατασκευασμένη στην Κίνα, αυτή η φιγούρα polyresin συνδυάζει την ανθεκτικότητα με την λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας ότι θα παραμείνει αναλλοίωτη με το πέρασμα των χρόνων. Το χαριτωμένο σχήμα του ξωτικού και το απαλό γαλάζιο χρώμα προσφέρουν μια δροσερή και ζεστή αίσθηση στο γιορτινό σας περιβάλλον.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Υλικό: Polyresin, για μακροχρόνια αντοχή και λεπτομέρεια
Διαστάσεις: Μήκος 9cm, Πλάτος 7,5cm, Ύψος 15cm
Χρώμα: Light Blue, απαλό γαλάζιο για κομψή και γιορτινή εμφάνιση
Σχήμα: Ξωτικό, τέλειο για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση
Κατασκευαστής: Kaemingk

Αυτή η διακοσμητική φιγούρα ξωτικό είναι η ιδανική προσθήκη για τη χριστουγεννιάτικη σας διακόσμηση, προσφέροντας έναν παραμυθένιο χαρακτήρα που θα λατρέψουν οι επισκέπτες και οι αγαπημένοι σας. Επίσης, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για δώρο Χριστουγέννων, φέρνοντας μαγεία και γοητεία στους παραλήπτες της.

Προσθέστε αυτή την όμορφη φιγούρα στη συλλογή σας και δώστε στον χώρο σας μια νότα γιορτινής χαράς και ζεστασιάς!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Ύψος(cm) 15
Υλικό Polyresin
Χρώμα Γαλάζιο
Μορφές Ξωτικό
Πλάτος(cm) 7,5
Μήκος(cm) 9
product bottom banner