Διακοσμητική Φιγούρα Μικρός Τυμπανιστής Polyresin 33,5x22,5xH50cm Kaemingk 531280

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 531280
129.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητική Φιγούρα Μικρός Τυμπανιστής Polyresin 33,5x22,5xH50cm Kaemingk 531280 – Εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση

Δημιουργήστε μια μαγική γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με αυτή την εκπληκτική διακοσμητική φιγούρα Μικρός Τυμπανιστής από την Kaemingk. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό polyresin, αυτή η εντυπωσιακή φιγούρα συνδυάζει την κλασική χριστουγεννιάτικη παράδοση με μια μοναδική χειροποίητη αισθητική.

Με διαστάσεις 33,5x22,5xH50cm, η φιγούρα αυτή αποτελεί ένα εντυπωσιακό στοιχείο διακόσμησης που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Το ζωντανό κόκκινο χρώμα (red) και οι πολύχρωμες λεπτομέρειες προσδίδουν έναν εορταστικό χαρακτήρα που θα αναβαθμίσει οποιονδήποτε χώρο. Ο Μικρός Τυμπανιστής, με το τύμπανό του, είναι σύμβολο της χριστουγεννιάτικης χαράς και της μουσικής που συνοδεύει τις γιορτές.

Κατασκευασμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια, αυτή η χειροποίητη φιγούρα αποπνέει ποιότητα και κομψότητα. Το polyresin υλικό προσφέρει ανθεκτικότητα, ενώ οι λεπτομέρειες του σχεδιασμού, όπως το καλοσχηματισμένο πρόσωπο και η κίνηση του τυμπανιστή, την κάνουν ιδανική για τη χριστουγεννιάτικη σας διακόσμηση.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Υλικό: Polyresin, ανθεκτικό και υψηλής ποιότητας
Διαστάσεις: Μήκος 33,5cm, Πλάτος 22,5cm, Ύψος 50cm
Χρώμα: Κόκκινο (red) με πολύχρωμες λεπτομέρειες
Σχήμα: Αγόρι με τύμπανο, ιδανικό για γιορτινή διακόσμηση
Χειροποίητο: Ναι, για μοναδικότητα και αυθεντικότητα
Βάρος: 2.3kg
Κατασκευαστής: Kaemingk, γνωστή για τα ποιοτικά εποχιακά διακοσμητικά

Αυτή η διακοσμητική φιγούρα είναι ιδανική για να στολίσετε το καθιστικό, το χολ ή ακόμα και το γραφείο σας, φέρνοντας τη μαγεία και το πνεύμα των Χριστουγέννων στον χώρο σας. Επίσης, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δώρο που θα λατρέψουν οι αγαπημένοι σας.

Δώστε στον χώρο σας μια γιορτινή πινελιά με αυτόν τον μοναδικό Μικρό Τυμπανιστή και απολαύστε μια εντυπωσιακή διακόσμηση γεμάτη ζωντάνια και χαρά!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Ύψος(cm) 50
Υλικό Polyresin
Χρώμα Κόκκινο, Πολύχρωμα
Μορφές Παιδάκι
Πλάτος(cm) 22,5
Μήκος(cm) 33,5
product bottom banner