Διακοσμητική Κρεμαστή Κολοκύθα Φ10,5xH10cm Polyester Βελούδινη σε Σκούρο Μωβ με Γκλίτερ & Ακρυλικές Χάντρες Kaemingk 707572-2

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 707572-2
6.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Προσθέστε έναν αέρα πολυτέλειας και φινέτσας στη διακόσμηση του σπιτιού σας με αυτή την υπέροχη διακοσμητική κολοκύθα από την Kaemingk. Με σκούρο μοβ βελούδο από πολυεστέρα και διακοσμητικές λεπτομέρειες από λαμπερά γκλίτερ και ακρυλικές χάντρες, αυτή η χειροποίητη κολοκύθα είναι ιδανική για να εμπλουτίσει τη χριστουγεννιάτικη ή φθινοπωρινή διακόσμησή σας.

Το μοναδικό της design με το χρυσό lurex κορδόνι για εύκολη ανάρτηση, προσφέρει την ευκολία να το κρεμάσετε όπου επιθυμείτε. Είτε πρόκειται για το χριστουγεννιάτικο δέντρο είτε για μια ιδιαίτερη γωνία του σπιτιού σας, αυτή η κολοκύθα θα προσθέσει μια πινελιά λάμψης και ζεστασιάς.

Με διαστάσεις 10.5x10.5x10cm, είναι αρκετά συμπαγής και ταυτόχρονα εντυπωσιακή, ενώ η λαμπερή φινιρίσματος με γκλίτερ προσθέτει μια εκθαμβωτική εμφάνιση, καθιστώντας την τέλεια επιλογή για μια εορταστική και κομψή διακόσμηση. Η χρήση βελούδου από πολυεστέρα προσδίδει αίσθηση πολυτέλειας, ενώ οι ακρυλικές χάντρες ενισχύουν την υφή και τη λάμψη.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Υλικό: Βελούδο από πολυεστέρα
Διακόσμηση: Ακρυλικές χάντρες και γκλίτερ
Χειροποίητη: Ναι
Τρόπος ανάρτησης: Χρυσό lurex κορδόνι
Διαστάσεις: 10.5x10.5x10cm
Χρώμα: Σκούρο μωβ
Κατάλληλο για χριστουγεννιάτικη και φθινοπωρινή διακόσμηση

Αυτή η διακοσμητική κολοκύθα από την Kaemingk είναι η τέλεια προσθήκη για να ανανεώσετε τη διακόσμησή σας, προσφέροντας πολυτέλεια και ζεστασιά σε κάθε χώρο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Ύψος(cm) 10
Υλικό Πολυεστέρας
Χρώμα Μωβ
Διάμετρος(cm) 10,5
product bottom banner