Διακοσμητική Κρεμαστή Κολοκύθα Φ10,5xH10cm Polyester Βελούδινη σε Πορτοκαλί με Γκλίτερ & Ακρυλικές Χάντρες Kaemingk 707572-3

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 707572-3
6.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητική Κολοκύθα Polyester Βελούδινη σε Πορτοκαλί με Γκλίτερ και Ακρυλικές Χάντρες - Kaemingk 707572

Προσθέστε έναν μοναδικό συνδυασμό φθινοπωρινής ζεστασιάς και γιορτινής πολυτέλειας στη διακόσμησή σας με αυτή την εκπληκτική διακοσμητική κολοκύθα από την Kaemingk. Κατασκευασμένη από βελούδο πολυεστέρα σε ζεστό πορτοκαλί χρώμα, αυτή η χειροποίητη κολοκύθα αποπνέει κομψότητα και πολυτέλεια. Η διακόσμηση της με γκλίτερ και ακρυλικές χάντρες προσθέτει μια λαμπερή πινελιά που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα.

Με το χρυσό κορδόνι από lurex, μπορείτε εύκολα να την κρεμάσετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, σε στεφάνια ή σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας θέλετε να προσθέσετε μια διακοσμητική λεπτομέρεια. Το χρυσό φινίρισμα στον κορμό της κολοκύθας προσθέτει επιπλέον λάμψη, καθιστώντας τη ιδανική για χρήση κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών και χριστουγεννιάτικων εορτών.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Υλικό: Βελούδο από πολυεστέρα
Διακόσμηση: Ακρυλικές χάντρες και γκλίτερ
Χειροποίητη: Ναι
Τρόπος ανάρτησης: Χρυσό lurex κορδόνι
Διαστάσεις: 10.5x10.5x10cm
Χρώμα: Πορτοκαλί με χρυσές λεπτομέρειες

Αυτή η βελούδινη κολοκύθα από την Kaemingk αποτελεί το απόλυτο αξεσουάρ για μια εντυπωσιακή και γιορτινή διακόσμηση, αναδεικνύοντας κάθε γωνιά του σπιτιού σας με μοναδικό στυλ και πολυτέλεια.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Υλικό Πολυεστέρας
Ύψος(cm) 10
Χρώμα Πορτοκαλί
Διάμετρος(cm) 10,5
product bottom banner