Διακοσμητική Κρεμαστή Κολοκύθα Φ10,5xH10cm Polyester Βελούδινη σε Μπορντό με Γκλίτερ & Ακρυλικές Χάντρες Kaemingk 707572-1

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 707572-1
6.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητική Κολοκύθα Polyester Βελούδινη σε Κόκκινο με Γκλίτερ και Ακρυλικές Χάντρες - Kaemingk 707572

Αναβαθμίστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με αυτή την εντυπωσιακή κόκκινη βελούδινη διακοσμητική κολοκύθα από την Kaemingk. Με το εξαιρετικό της σχέδιο και τις λεπτομέρειες από γκλίτερ και ακρυλικές χάντρες, αυτή η χειροποίητη κολοκύθα προσδίδει μια πολυτελή αίσθηση σε κάθε χώρο. Ιδανική για τη χριστουγεννιάτικη και φθινοπωρινή σας διακόσμηση, αυτή η κολοκύθα θα τραβήξει τα βλέμματα και θα προσθέσει λάμψη και κομψότητα σε κάθε γωνιά του σπιτιού.

Ο χρυσός κορμός της και το χρυσό κορδόνι από lurex την καθιστούν ιδανική για εύκολη ανάρτηση σε χριστουγεννιάτικα δέντρα, στεφάνια ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της διακόσμησής σας. Το χειροποίητο φινίρισμα με γκλίτερ και χάντρες προσθέτει λάμψη και μοναδικότητα, κάνοντάς την μια εξαιρετική επιλογή για εορταστικές περιστάσεις.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Υλικό: Βελούδο από πολυεστέρα
Διακόσμηση: Ακρυλικές χάντρες και γκλίτερ
Χειροποίητη: Ναι
Τρόπος ανάρτησης: Χρυσό lurex κορδόνι
Διαστάσεις: 10.5x10.5x10cm
Χρώμα: Κόκκινο με χρυσές λεπτομέρειες

Αναδείξτε την εσωτερική σας διακόσμηση με αυτή την πολυτελή κολοκύθα, δημιουργώντας έναν ατμοσφαιρικό και ζεστό χώρο που αποπνέει γιορτινή κομψότητα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Υλικό Πολυεστέρας
Ύψος(cm) 10
Χρώμα Μπορντό
Διάμετρος(cm) 10,5
product bottom banner