Διακοσμητική Κολοκύθα Polyresin Μπεζ Φ18xH20cm Rustic Espiel VRE213

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: VRE213
26.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητική Κολοκύθα Polyresin Μπεζ Φ18xH20cm Rustic Espiel VRE213

Αυτή η κομψή μπεζ διακοσμητική κολοκύθα από polyresin, με διαστάσεις Φ18xH20cm, είναι το τέλειο στοιχείο για να προσθέσετε μια ρουστίκ και φυσική νότα στο χώρο σας. Η ρεαλιστική της απεικόνιση, συνδυασμένη με μοναδικά μοτίβα, την καθιστά ένα ξεχωριστό κομμάτι που θα τραβήξει τα βλέμματα.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Διαστάσεις: Φ18xH20cm
Χρώμα: Μπεζ

Υλικό Κατασκευής:

Polyresin: Κατασκευασμένη από ανθεκτικό polyresin, αυτή η κολοκύθα προσφέρει τόσο λεπτομέρεια όσο και μακροχρόνια αντοχή. Είναι ελαφριά και εύκολη στη μετακίνηση, ιδανική για οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού.

Πλεονεκτήματα:

Φυσική Αισθητική: Ο φυσικός μπεζ τόνος και η ρεαλιστική απεικόνιση προσθέτουν ζεστασιά και μια αίσθηση φύσης σε κάθε δωμάτιο.
Ευέλικτη Διακόσμηση: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες επιφάνειες, όπως τραπέζια, ράφια, και κονσόλες, εμπλουτίζοντας τη διακόσμηση με μια φθινοπωρινή ή φυσική διάθεση.
Ανθεκτικότητα: Το polyresin υλικό διασφαλίζει ότι η κολοκύθα θα παραμείνει σε άριστη κατάσταση, ανεξαρτήτως περιβάλλοντος.

Περιγραφή:

Η μπεζ διακοσμητική κολοκύθα από polyresin της συλλογής Rustic της Espiel είναι μια ιδανική επιλογή για να ενσωματώσετε μια φυσική και ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Με την προσοχή στη λεπτομέρεια και τα μοναδικά μοτίβα, αυτή η κολοκύθα δεν είναι μόνο ένα διακοσμητικό στοιχείο, αλλά και μια δήλωση στυλ που θα εμπλουτίσει την αισθητική κάθε χώρου.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ύψος(cm) 20
Υλικό Polyresin
Χρώμα Μπεζ
Διάμετρος(cm) 18
product bottom banner