Διακοσμητική Κολοκύθα Polyresin Λευκή 22x20xH17,5cm Espiel VRE114

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: VRE114
27.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητική Κολοκύθα Polyresin Λευκή 22x20xH17,5cm Espiel VRE114

Η λευκή διακοσμητική κολοκύθα από polyresin της Espiel, με διαστάσεις 22x20xH17,5cm, είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι διακόσμησης που φέρνει μια αίσθηση φύσης στον χώρο σας. Με τον ρεαλιστικό της σχεδιασμό και τα ιδιαίτερα μοτίβα, αυτή η κολοκύθα ξεχωρίζει για την κομψότητα και την αυθεντικότητά της, καθιστώντας την ιδανική προσθήκη σε κάθε μοντέρνο ή κλασικό περιβάλλον.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Διαστάσεις: 22x20xH17,5cm
Χρώμα: Λευκό

Υλικό Κατασκευής:

Polyresin: Το υλικό polyresin προσδίδει ανθεκτικότητα και επιτρέπει λεπτομερείς σχεδιασμούς, κάνοντας το διακοσμητικό να μοιάζει με πραγματική κολοκύθα, ενώ παράλληλα παραμένει ελαφρύ και εύκολο στη μετακίνηση.

Πλεονεκτήματα:

Φυσική Αισθητική: Η ρεαλιστική απεικόνιση και τα μοναδικά μοτίβα της κολοκύθας δημιουργούν μια φυσική και δροσερή ατμόσφαιρα στον χώρο σας.
Πολλαπλές Εφαρμογές: Ιδανική για τοποθέτηση σε τραπέζια, ράφια ή σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού χρειάζεται μια πινελιά φύσης και κομψότητας.
Ανθεκτικότητα: Το polyresin υλικό εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και διατήρηση της αισθητικής του αντικειμένου, καθιστώντας το κατάλληλο για εσωτερική αλλά και εξωτερική χρήση.

Περιγραφή:

Η λευκή διακοσμητική κολοκύθα από polyresin της Espiel είναι η τέλεια επιλογή για όσους επιθυμούν να φέρουν την αίσθηση της φύσης στο σπίτι τους. Με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό της και τα μοναδικά της μοτίβα, αυτή η κολοκύθα μπορεί να αποτελέσει το κεντρικό κομμάτι της διακόσμησης σας ή να συμπληρώσει διακριτικά άλλες διακοσμητικές συνθέσεις. Η ανθεκτική της κατασκευή την καθιστά μια αξιόπιστη επιλογή που θα σας συνοδεύει για πολλά χρόνια.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ύψος(cm) 17,5
Υλικό Polyresin
Χρώμα Άσπρο
Πλάτος(cm) 20
Μήκος(cm) 22
product bottom banner