Διακοσμητική Κολοκύθα Κεραμική Κόκκινη-Χρυσή Φ8,5xH11cm Luxe Espiel ROD243

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: ROD243
6.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητική Κολοκύθα Κεραμική Κόκκινη-Χρυσή Φ8,5xH11cm Luxe Espiel ROD243

Η κεραμική κολοκύθα της Espiel, με διαστάσεις Φ8,5xH11cm, είναι ένα εκλεπτυσμένο κομμάτι από την Χριστουγεννιάτικη συλλογή που ξεχωρίζει για τα λαμπερά χρώματα και το μοντέρνο στυλ της. Αυτή η κολοκύθα είναι ιδανική για να προσθέσει μια πινελιά πολυτέλειας στην εορταστική σας διακόσμηση, προσδίδοντας μια αίσθηση ζεστασιάς και κομψότητας στον χώρο σας.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Διαστάσεις: Φ8,5xH11cm
Χρώμα: Κόκκινο-Χρυσό

Υλικό Κατασκευής:

Κεραμική: Η κολοκύθα είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας κεραμικό υλικό, που συνδυάζει ανθεκτικότητα με μια πολυτελή εμφάνιση.

Πλεονεκτήματα:

Εορταστική Διακόσμηση: Αυτή η κολοκύθα είναι τέλεια για να ενισχύσει τη γιορτινή ατμόσφαιρα του σπιτιού σας, είτε τοποθετηθεί σε τραπέζι, είτε σε ράφι, προσθέτοντας μια μοναδική διακοσμητική νότα.
Μοντέρνος Σχεδιασμός: Ο λαμπερός συνδυασμός κόκκινου και χρυσού χρώματος προσθέτει μια μοντέρνα και πολυτελή αισθητική, καθιστώντας την κολοκύθα ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό κομμάτι.
Ιδανικό Δώρο: Αυτή η κολοκύθα αποτελεί επίσης μια εξαιρετική επιλογή για δώρο, ειδικά κατά την περίοδο των εορτών, χαρίζοντας στους αγαπημένους σας ένα αντικείμενο που συνδυάζει την ομορφιά με τη γιορτινή διάθεση.

Περιγραφή:

Η διακοσμητική κολοκύθα Espiel ROD243, με τις πολυτελείς αποχρώσεις κόκκινου και χρυσού, είναι η τέλεια επιλογή για να αναδείξετε τη γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού σας. Το κομψό της σχέδιο και η υψηλής ποιότητας κεραμική κατασκευή την καθιστούν ιδανική για να προσθέσετε μια ιδιαίτερη πινελιά στο χώρο σας. Είτε την επιλέξετε για τον εαυτό σας, είτε ως δώρο, αυτή η κολοκύθα θα φέρει λάμψη και χαρά στις γιορτές σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ύψος(cm) 11
Υλικό Κεραμικό
Χρώμα Κόκκινο, Χρυσό
Διάμετρος(cm) 8,5
product bottom banner