Δαχτυλίδι Για Βάση Δέντρου Φ57xH28cm Άσπρο / Χρυσό Μεταλλικό Everlands 389823

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 389823
31.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Δαχτυλίδι Για Βάση Δέντρου Φ57xH25cm Άσπρο/Χρυσό Μεταλλικό Everlands 389823

Προσθέστε μια κομψή και γιορτινή νότα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας με το μεταλλικό δαχτυλίδι βάσης της Everlands. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό σίδερο, αυτό το δαχτυλίδι, με διαστάσεις Φ57xH25cm, καλύπτει ιδανικά τη βάση του δέντρου σας, δίνοντας μια καθαρή και εντυπωσιακή εμφάνιση. Το λευκό και χρυσό χρώμα του προσδίδει μια πολυτελή αίσθηση, ενώ τα διακριτικά σχέδια χιονονιφάδας ενισχύουν την εορταστική ατμόσφαιρα.

Σχεδιασμένο για δέντρα έως και 180cm ύψος (6ft), το δαχτυλίδι αυτό είναι ιδανικό για να προσφέρει μια τακτοποιημένη εμφάνιση στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, καλύπτοντας τη βάση του με κομψότητα. Το προϊόν είναι εύκολο στη συναρμολόγηση (knock-down), ενώ με βάρος μόλις 1.7 κιλά είναι ελαφρύ και εύχρηστο, προσφέροντας παράλληλα την απαραίτητη σταθερότητα.

Το δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σίδερο, γεγονός που του εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και μακροχρόνια χρήση. Η χρωματική του παλέτα σε λευκό και χρυσό το καθιστά ιδανικό για διάφορα στυλ διακόσμησης, από κλασικό έως μοντέρνο, προσθέτοντας έναν αέρα πολυτέλειας και εορταστικής λάμψης στο σπίτι σας.

Χαρακτηριστικά:

Υλικό: Σίδερο
Χρώμα: Λευκό/Χρυσό
Διαστάσεις: Διάμετρος 57cm, Ύψος 25cm
Κατάλληλο για δέντρα έως 180cm (6ft)
Βάρος: 1.7 κιλά
Εύκολο στη συναρμολόγηση και αποθήκευση

Προσθέστε αυτήν την κομψή λεπτομέρεια στο δέντρο σας και απολαύστε τις γιορτές με στυλ, χάρη στο δαχτυλίδι βάσης δέντρου Everlands.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Everlands
Σχήμα Στρογγυλό
Ύψος(cm) 57
Υλικό Μεταλλικό
Χρώμα Άσπρο, Χρυσό
Διάμετρος(cm) 25
product bottom banner