Δίσκος Σερβιρίσματος Στρογγυλός Fiberglass Αντιολισθητικός Άθραυστος Με Ενισχυμένο Μεταλλικό Δαχτύλιο Φ40cm Μαύρος GTSA 171-1700

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 171-1700
6.89

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Δίσκος Σερβιρίσματος Στρογγυλός Fiberglass Αντιολισθητικός Άθραυστος Με Ενισχυμένο Μεταλλικό Δαχτύλιο Φ40cm Μαύρος - GTSA 171-1700

Εξελίξτε τη διαδικασία σερβιρίσματος με τον Δίσκο Σερβιρίσματος GTSA από fiberglass. Ιδανικός για επαγγελματικούς χώρους, αυτός ο δίσκος συνδυάζει αντοχή, λειτουργικότητα και στυλ.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Διάμετρος: 40 cm
Υλικό: Fiberglass με αντιολισθητική επιφάνεια και ενισχυμένο μεταλλικό δαχτυλίδι
Χρώμα: Μαύρο
Κωδικός: 171-1700

Οφέλη & Πλεονεκτήματα:

Αντιολισθητικός Σχεδιασμός: Η ειδική επιφάνεια του δίσκου εξασφαλίζει ότι τα τρόφιμα και τα ποτά παραμένουν ασφαλή και σταθερά κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.
Άθραυστος: Το fiberglass υλικό προσφέρει εξαιρετική αντοχή και ανθεκτικότητα, ιδανικό για επαγγελματική χρήση σε απαιτητικά περιβάλλοντα.
Ενισχυμένο Μεταλλικό Δαχτυλίδι: Το μεταλλικό δαχτυλίδι ενισχύει τη δομή του δίσκου, προσφέροντας πρόσθετη ανθεκτικότητα και μακροχρόνια χρήση.

Ιδανικό Για:

Εστιατόρια και Καφετέριες: Για την ασφαλή και αποτελεσματική μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων τροφίμων και ποτών.
Ξενοδοχεία και Catering: Ένα αξιόπιστο εργαλείο για επαγγελματική εξυπηρέτηση και παρουσίαση.

Ανακαλύψτε τον Δίσκο Σερβιρίσματος GTSA και άλλα ποιοτικά προϊόντα στον ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να ενισχύσετε την αποδοτικότητα και την ασφάλεια στον επαγγελματικό σας χώρο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Μεγάλης αντοχής, Στοιβαζόμενο
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Fiberglass
Χρώμα Μαύρο
Διάμετρος(cm) 40
product bottom banner