Δίσκος Σερβιρίσματος Στρογγυλός Fiberglass Αντιολισθητικός Άθραυστος Με Ενισχυμένο Μεταλλικό Δαχτύλιο Φ36cm Μαύρος GTSA 171-1500

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 171-1500
5.79

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Δίσκος Σερβιρίσματος Στρογγυλός Fiberglass Αντιολισθητικός Άθραυστος Με Ενισχυμένο Μεταλλικό Δαχτύλιο Φ36cm Μαύρος - GTSA 171-1500

Αναβαθμίστε την εμπειρία του σερβιρίσματος με τον Δίσκο Σερβιρίσματος GTSA από fiberglass, ιδανικό για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια, καφετέριες και ξενοδοχεία.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Διάμετρος: 36 cm
Υλικό: Fiberglass με αντιολισθητική επιφάνεια και ενισχυμένο μεταλλικό δαχτυλίδι
Χρώμα: Μαύρο
Κωδικός: 171-1500

Οφέλη & Πλεονεκτήματα:

Αντιολισθητικός Σχεδιασμός: Η ειδική επιφάνεια του δίσκου εξασφαλίζει ότι τα τρόφιμα και τα ποτά παραμένουν ασφαλή και δεν γλιστρούν κατά τη διάρκεια του σερβιρίσματος.
Άθραυστος: Το fiberglass υλικό προσφέρει ανθεκτικότητα και μακροχρόνια χρήση, αποτρέποντας σπασίματα και ζημιές σε επαγγελματικά περιβάλλοντα.
Ενισχυμένο Μεταλλικό Δαχτύλιο: Το μεταλλικό δαχτυλίδι ενισχύει τη δομή του δίσκου, αυξάνοντας την αντοχή του και διασφαλίζοντας την ανθεκτικότητα στο χρόνο και τις καθημερινές απαιτήσεις.

Ιδανικό Για:

Εστιατόρια και Καφετέριες: Ιδανικό για επαγγελματική χρήση με υψηλές απαιτήσεις, όπου η ανθεκτικότητα και η ασφάλεια είναι κρίσιμες.
Ξενοδοχεία και Catering: Χρήσιμο για την αποτελεσματική και ασφαλή μεταφορά τροφίμων και ποτών.

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να βρείτε αυτόν τον εξαιρετικό δίσκο σερβιρίσματος και άλλα προϊόντα υψηλής ποιότητας της GTSA, και αναβαθμίστε την εξυπηρέτησή σας με εργαλεία που συνδυάζουν ποιότητα και λειτουργικότητα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Μεγάλης αντοχής, Στοιβαζόμενο
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Fiberglass
Χρώμα Μαύρο
Διάμετρος(cm) 36
product bottom banner