Γουόκ - Wok Ατσάλινο Αντικολλητικό 6,5Lt Φ35cm Με Ξύλινο Χερούλι Cantonese Nava 10-166-014

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-166-014
23.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Γουόκ "Cantonese" 35cm - Επιτέλους, η απόλυτη επιλογή για το μαγείρεμα εξαιρετικών γευστικών και υγιεινών γευμάτων! Αυτό το πολλαπλών χρήσεων γουόκ Cantonese, με διαστάσεις 35cm, είναι η ιδανική συντροφιά στην κουζίνα σας.

Κατασκευασμένο από ατσάλι, τον καλύτερο αγωγό θερμότητας, εξασφαλίζει άμεση υψηλή θερμοκρασία για γρήγορο και ομοιόμορφο μαγείρεμα. Ελαφρύς σκελετός και στιβαρό ξύλινο χερούλι για εύκολη χρήση και ανθεκτικότητα σε υψηλές θερμοκρασίες. Η αντικολλητική επίστρωση προστατεύει την επιφάνεια και διατηρεί την αυθεντική γεύση των τροφίμων, εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια.

Με διάμετρο 35cm και πάχος 1,50mm, αυτό το γουόκ είναι ιδανικό για μαγείρεμα noodles, stir fry, βράσιμο, τηγάνισμα και πολλές άλλες συνταγές. Το επίσημο όργανο για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στην κουζίνα σας!

Αυτό το wok παράγεται με φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία, με σημαντική μείωση εκπομπών CO2 και χωρίς περιεκτικότητα PFOA, προσφέροντας όχι μόνο λειτουργικότητα αλλά και σεβασμό προς το περιβάλλον.

Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων και για όλες τις εστίες, συμπεριλαμβανομένων αερίου, ηλεκτρικών, κεραμικών, αλογόνου και επαγωγικών.

Αποκτήστε το wok "Cantonese" 35cm και ανακαλύψτε έναν νέο κόσμο γεύσεων και ευκολίας στο μαγείρεμα!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Σχήμα Στρογγυλό
Ύψος(cm) 9,2
Υλικό Ατσάλι, Ξύλο
Χρώμα Μαύρο
Χωρητικότητα (ml) 6500
Πάχος (mm) 1,5
Διάμετρος(cm) 35
Eστίες Αερίου, Αλογόνου, Επαγωγικές, Ηλεκτρικές, Κεραμικές
Μήκος(cm) 60
Επίστρωση Αντικολλητική
product bottom banner