Γουδί & Τρίφτης Ø12,4xH27,8cm Μαντέμι/Ανοξείδωτο/Ξύλο X-Plosion Gefu 34651

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 34651
156.30

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Καθαρή πολυτέλεια για τους λάτρεις των μπαχαρικών και τους φιλόδοξους baristas των μπαχαρικών. Ο βαθύς μαύρος πύργος Spice από τη σειρά σχεδιαστών X-PLOSION® αποτελείται από ένα συμπαγές κονίαμα από βαρύ χυτοσίδηρο και ένα πρακτικό καπάκι, το οποίο χρησιμεύει επίσης ως πρόσθετη επιφάνεια κονιάματος και δίσκος συλλογής για τον τρίφτη. Ενθρονισμένος στην κορυφή του είναι ένας κομψός κωνικός πύργος με εξαιρετικά αιχμηρές επιφάνειες τριψίματος DIAMOND LASER CUT για χονδροειδείς ή λεπτές επιφάνειες, στεφανωμένος από μια λαβή από πολύτιμο ξύλο ακακίας. Ο σχεδιασμός του γουδοχέρι και του τρίφτη πύργου είναι τέλεια συντονισμένος και εγγυάται βέλτιστα αποτελέσματα λείανσης και τριψίματος ανά πάσα στιγμή. Ο πρωτοποριακός πύργος μπαχαρικών από την GEFU: Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να καρυκεύσετε.
Η σειρά σχεδίασης GEFU X-PLOSION® θέτει νέα πρότυπα στα καρυκεύματα με έξυπνα σχεδιασμένους μύλους, εξαιρετικά αιχμηρούς κόφτες τσίλι, κομψούς σέικερ και άλλες έξυπνες καινοτομίες. Τα κουζινικά σκεύη X-PLOSION® φαίνονται εντυπωσιακά, εφαρμόζουν άνετα στο χέρι σας και έχουν ανώτερη γκάμα λειτουργιών. X-PLOSION®: καθαρή δύναμη αρώματος για τη σημερινή δημιουργική κουζίνα.

μασίφ κονίαμα με καπάκι από χυτοσίδηρο υψηλής ποιότητας
Η επάνω πλευρά του καπακιού είναι ένας δίσκος συλλογής για σχάρες, ενώ είναι επίσης μια πρόσθετη επιφάνεια κονιάματος και βάση για τον τρίφτη πύργου
πύργος τρίφτης με λαβή από ξύλο ακακίας και αντιολισθητικό πόδι για σταθερότητα
γουδοχέρι από χυτοσίδηρο με λαβή από ξύλο ακακίας
συντονισμένα σχέδια για τέλεια αποτελέσματα λείανσης και τριψίματος
εξαιρετικά ευκρινή χάρη στο DIAMOND LASER CUT
δύο επιφάνειες τρίψιμο: για ψιλό ξύσμα, μοσχοκάρυδο, σκόρδο, τζίντζερ και πιο χονδροειδείς νιφάδες όπως για παρμεζάνα ή σοκολάτα
Ø 12,4 cm, Υ 27,8 cm
υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο χάλυβα / χυτοσίδηρο / ξύλο

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Gefu
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Τύπος Γουδιά, Τρίφτες
Υλικό Ανοξείδωτο, Μαντέμι, Ξύλο Ακακίας
Ύψος(cm) 27,8
Χρώμα Καφέ, Μαύρο
Διάμετρος(cm) 12,4
product bottom banner