Γαλατιέρα Barista Ανοξείδωτη 250ml Φ6,5xH9,5cm Δίας GTSA 24-9308

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 24-9308
8.42

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία του καφέ στο σπίτι σας με τη Γαλατιέρα Barista Ανοξείδωτη Δίας GTSA 24-9308. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, αυτή η γαλατιέρα συνδυάζει την αισθητική και τη λειτουργικότητα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Με ύψος 9,5cm και διάμετρο 6,5cm, και χωρητικότητα 0,25Lt, αυτή η γαλατιέρα προσφέρει την ιδανική ποσότητα γάλακτος για την προετοιμασία του αγαπημένου σας καφέ. Η ανοξείδωτη κατασκευή της εξασφαλίζει αντοχή και ανθεκτικότητα, ενώ η κομψή σχεδίαση της προσθέτει μια αίσθηση πολυτέλειας στην κουζίνα σας.

Η γαλατιέρα GTSA 24-9308 είναι ιδανική για κάθε λάτρη του καφέ που επιθυμεί να δημιουργήσει επαγγελματικές καφετέριες στο σπίτι του. Απολαύστε τον καφέ σας με την απόλυτη γεύση και αρωματικότητα, χάρη σε αυτήν την ποιοτική γαλατιέρα που είναι έτοιμη να σας εντυπωσιάσει.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Υλικό Ανοξείδωτο
Ύψος(cm) 9,5
Χωρητικότητα (ml) 250
Χρώμα Ασημί
Διάμετρος(cm) 6,5
product bottom banner