Γαλατιέρα Σερβιρίσματος Πορσελάνης Λευκή 120ml 6,5x9,5xH8,5cm GTSA 60-033712

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 60-033712
2.40

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την κομψή Γαλατιέρα Σερβιρίσματος Πορσελάνης σε λευκό χρώμα, ιδανική για να προσφέρετε το γάλα με στυλ στο τραπέζι σας.

Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, αυτή η γαλατιέρα συνδυάζει λειτουργικότητα και κομψό σχεδιασμό. Με χωρητικότητα 120ml και διαστάσεις μήκους 6,5cm, πλάτους 9,5cm και ύψους 8,5cm, προσφέρει την τέλεια ποσότητα γάλατος για να συνοδεύσει τον καφέ ή το τσάι σας.

Ιδανική για εστιατόρια, καφετέριες ή το σπίτι, αυτή η γαλατιέρα προσδίδει μια αίσθηση κομψότητας και ποιότητας σε κάθε σερβίρισμα. Η λευκή απόχρωση ταιριάζει εύκολα με κάθε διακόσμηση και προσδίδει έναν αέρα φινέτσας στο τραπέζι.

Ενισχύστε την εμπειρία σας απολαμβάνοντας τον καφέ ή το τσάι σας με τη Γαλατιέρα Σερβιρίσματος Πορσελάνης Λευκή 120ml GTSA 60-033712. Το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε τραπέζι.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Ύψος(cm) 8,5
Υλικό Πορσελάνη
Χωρητικότητα (ml) 120
Χρώμα Άσπρο
Πλάτος(cm) 9,5
Μήκος(cm) 6,5
product bottom banner