Βραστήρας Ανοξείδωτος 1,7Lt 2200W Με Θερμοστάτη Ρύθμισης Θερμοκρασίας Precision εstia Home Art 06-10836

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 06-10836
35.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ο Βραστήρας Precision της σειράς Estia Home Art 06-10836 αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των ζεστών ροφημάτων. Με μια σειρά από εξαιρετικά χρήσιμα χαρακτηριστικά, αυτός ο βραστήρας διακρίνεται για την απόδοσή του και το μοντέρνο design.

Ο θερμοστάτης με πλήκτρο αφής και επιλογές ρύθμισης θερμοκρασίας από 40 έως 100°C σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη θερμοκρασία του νερού ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επιπλέον, η λειτουργία keepwarm διατηρεί το νερό σε σταθερή θερμοκρασία, έτοιμο για χρήση. Η ψηφιακή οθόνη παρέχει άμεση ενημέρωση για τη θερμοκρασία ακόμα και όταν ο βραστήρας βρίσκεται σε κατάσταση stand by.

Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι, αυτός ο βραστήρας προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία. Η περιστρεφόμενη βάση 360° και η αυτόματη παύση λειτουργίας συνδυάζονται για μια ευέλικτη και ασφαλή χρήση. Επιπλέον, το μοναδικό design του προσθέτει στυλ και κομψότητα σε κάθε κουζίνα.

Με ισχύ 2200W, ένδειξη στάθμης, λυχνίες λειτουργίας, αποθήκευση καλωδίου, καπάκι, και εγγύηση 2 χρόνων, ο βραστήρας Precision αποτελεί αξιόπιστο σύντροφο για την καθημερινή παρασκευή των αγαπημένων σας ροφημάτων.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Power Source Ηλεκτρικό Ρεύμα
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Υλικό Ανοξείδωτο
Ύψος(cm) 24,4
Χωρητικότητα (ml) 1700
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 15,6
Μήκος(cm) 20,5
product bottom banner