Βάση Από Ξύλο Ακακίας Για Σετ Μύλους ή Σετ Λαδόξυδο X-Plosion Gefu 34653

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 34653
30.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αυτή η κομψή βάση είναι ο τέλειος συνεργάτης για μύλους X-PLOSION® όλων των μεγεθών, τον κόφτη τσίλι, τα βάζα αλατιού και μπαχαρικών ή τους διανομείς ξιδιού και λαδιού. Εντυπωσιάζει με το αριστοκρατικό ξύλο ακακίας, το φινίρισμα υψηλής ποιότητας και την πρακτική λαβή μεταφοράς.

Η σειρά σχεδίασης GEFU X-PLOSION® θέτει νέα πρότυπα στα καρυκεύματα με έξυπνα σχεδιασμένους μύλους, εξαιρετικά αιχμηρούς κόφτες τσίλι, κομψούς σέικερ και άλλες έξυπνες καινοτομίες. Τα κουζινικά σκεύη X-PLOSION® φαίνονται εντυπωσιακά, εφαρμόζουν άνετα στο χέρι σας και έχουν ανώτερη γκάμα λειτουργιών. X-PLOSION®: καθαρή δύναμη αρώματος για τη σημερινή δημιουργική κουζίνα.

βάση κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ξύλο ακακίας
ιδανικό για μύλους μεγέθους X-PLOSION®, τον κόφτη τσίλι X-PLOSION®, τη θήκη αλατιού και μπαχαρικών X-PLOSION®, καθώς και τον διανομέα ξυδιού και λαδιού X-PLOSION®
Μ 17,5 εκ., Π 8,1 εκ., Υ 18,7 εκ
ξύλο ακακίας / υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι / μαύρη ματ εκλεπτυσμένη επιφάνεια

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Gefu
Ποιοτικές Προδιαγραφές Μεγάλης αντοχής
Τύπος Βάσεις
Υλικό Ανοξείδωτο, Ξύλο Ακακίας
Ύψος(cm) 18,7
Χρώμα Καφέ
Πλάτος(cm) 8,1
Μήκος(cm) 17,5
product bottom banner