Αχνηρίχτης Ανοξείδωτος Με Πλαστικό Καπάκι Φ7xH9,5cm GTSA 53-433

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 53-433
3.69

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την απόλυτη πρακτικότητα και λειτουργικότητα με τον Αχνηρίχτη Ανοξείδωτο με Πλαστικό Καπάκι Φ7xH9,5cm GTSA 53-433. Αυτός ο αχνηρίχτης συνδυάζει την ανθεκτικότητα του ανοξείδωτου χάλυβα και την πρακτικότητα του πλαστικού καπακιού για μια άριστη εμπειρία μαγειρέματος.

Με διάμετρο 7cm και ύψος 9,5cm, αυτός ο αχνηρίχτης είναι ιδανικός για χρήση σε κάθε κουζίνα. Το ανοξείδωτο υλικό του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και ανθεκτικότητα, ενώ το πλαστικό καπάκι προστατεύει το περιεχόμενο και διατηρεί τη φρεσκάδα των αρωμάτων.

Ο GTSA 53-433 σχεδιασμένος με προσοχή για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σύγχρονου μαγειρέματος. Είναι εύκολος στη χρήση και καθαρισμό, καθιστώντας τον ιδανική επιλογή για κάθε μαγειρική περιπέτεια.

Απογειώστε τις μαγειρικές σας δημιουργίες με τον Αχνηρίχτη Ανοξείδωτο με Πλαστικό Καπάκι Φ7xH9,5cm GTSA 53-433 και απολαύστε την ευκολία και τη λειτουργικότητα σε κάθε μαγειρική σας διαδρομή!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Υλικό Ανοξείδωτο, Πλαστικό
Ύψος(cm) 9,5
Χρώμα Ασημί
Διάμετρος(cm) 7
product bottom banner