Αποφλοιωτής Ανανά Πλαστικός 8,9x9,8xH23,9cm Westmark 041.5167

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 041.5167
5.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ο αποφλοιωτής ανανά είναι ο πρακτικός βοηθός που αφαιρεί τον σπόρο, τη φλούδα και κόβει τον ανανά σε έτοιμα φέτες με μία κίνηση, προσφέροντας αμέσως έτοιμες νόστιμες φέτες. Με τον αποφλοιωτή ανανά, μπορείτε να ετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα φρουτοσαλάτες, φρουτοπιάτα, επιδόρπια και μουσλί. Με τη βοήθεια αυτού του εργαλείου, βιδώνετε απλά τον αποφλοιωτή στον ανανά, κόβοντας παράλληλα σπειροειδώς τη σάρκα του φρούτου και αφαιρώντας τους σπόρους. Ο αιχμηρός, δοντωτός δακτύλιος κοπής από ανθεκτικό πλαστικό καθιστά εύκολο το να διαπεράσετε και να αδειάσετε τους ανανάδες. Το φρεσκοκομμένο σπιράλ μπορεί να μετατραπεί σε έτοιμες φέτες για σερβίρισμα. Πλεονέκτημα: η φλούδα παραμένει ακέραια, χωρίς απώλεια χυμού. Το άδειο κέλυφος του ανανά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δοχείο.

Αξιόπιστοι βοηθοί κουζίνας, κατασκευασμένοι στη Γερμανία

Έχουμε επαρκή εμπειρία στο θέμα του ξεφλουδίσματος, του κοπηκτού και του ψιλοκοπήματος. Εδώ και δεκαετίες, κατασκευάζουμε κουζινικά εργαλεία εκτιμημένα τόσο από ερασιτέχνες όσο και από επαγγελματίες για τη μακροχρόνια λειτουργικότητά τους. Δοκιμάστε το!

Ιδιότητες:

Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Κατασκευασμένο στη Γερμανία
Εγγύηση 5 ετών

Υλικό: ABS; PP

Διαστάσεις: 86 x 98 x 239 χιλιοστά

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Westmark
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Υλικό Πλαστικό ABS, Πολυπροπυλένιο(PP)
Ύψος(cm) 23,9
Χρώμα Άσπρο
Πλάτος(cm) 9,8
Μήκος(cm) 8,6
product bottom banner