Αποφλοιωτής Ίσιο Πέταλο Ανοξείδωτος/ABS Μαύρος 11x6,5xH1,2cm Victorinox 6.0930.3

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 6.0930.3
4.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ο αποφλοιωτής Victorinox 6.0930.3 αντιπροσωπεύει την εξαιρετική συνδυασμό λειτουργικότητας και στυλ. Με το λεπτό σχεδιασμό του και την εργονομική λαβή που είναι κατάλληλη τόσο για αριστερόχειρες όσο και για δεξιόχειρες, αυτός ο αποφλοιωτής σας επιτρέπει να αφαιρείτε εύκολα το φλοιό από φρούτα και λαχανικά.

Ο λεπίδα ultra-sharp κόβει γρήγορα και αποτελεσματικά, ενώ η επιλογή από τρία χρώματα λαβής σας επιτρέπει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας. Κατασκευασμένος από ανθεκτικό υλικό ABS και ανοξείδωτο ατσάλι, ο αποφλοιωτής είναι πλέον ακόμη πιο ανθεκτικός και εύκολος στη χρήση.

Επιπλέον, ο αποφλοιωτής είναι πλέον πλενόμενος στο πλυντήριο πιάτων, προσφέροντας εύκολο καθαρισμό και συντήρηση. Απολαύστε την ευκολία και την αποδοτικότητα του αποφλοιωτή Victorinox 6.0930.3 για χρόνια, κρατώντας τα φρούτα και τα λαχανικά σας σε άψογη κατάσταση και εξασφαλίζοντας ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα κάθε φορά.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Victorinox
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Τύπος Λεπίδας Λεία
Υλικό Ανοξείδωτο, Πλαστικό ABS
Ύψος(cm) 1,2
Χρώμα Μαύρο
Πλάτος(cm) 6,5
Μήκος(cm) 11
product bottom banner