Απλώστρα Κρεμαστή Πτυσσόμενη Αλουμινίου με Μήκος Απλώματος 10μέτρα εstia Home Art 04-7317

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 04-7317
19.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η Απλώστρα Κρεμαστή Πτυσσόμενη Αλουμινίου Estia Home Art 04-7317 συνδυάζει εξαιρετική λειτουργικότητα με προηγμένο σχεδιασμό, προσφέροντας μια ευέλικτη και στυλάτη λύση για το στέγνωμα των ρούχων σας. Με εντυπωσιακό μήκος απλώματος 10 μέτρα, αυτή η απλώστρα είναι ιδανική για τις καθημερινές σας ανάγκες.

Κατασκευασμένη από ανθεκτικό αλουμίνιο, η Estia Home Art 04-7317 είναι ελαφριά και εύκολη στη χρήση. Η πτυσσόμενη λειτουργία της δίνει τη δυνατότητα να την αποθηκεύετε εύκολα μετά τη χρήση, εξοικονομώντας χώρο στο σπίτι σας.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι η πρακτική προσθήκη γάντζων που διευκολύνουν την τοποθέτησή της σε κάγκελα μπαλκονιού. Αυτή η λεπτομέρεια προσθέτει στη σταθερότητα και στην ευκολία χρήσης, κάνοντάς την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαμβάνουν τον χώρο του μπαλκονιού τους με στυλ.

Συνολικά, η Estia Home Art 04-7317 αποτελεί μια εξαιρετική επένδυση για το νοικοκυριό σας, συνδυάζοντας πρακτικότητα, ανθεκτικότητα και σύγχρονο σχεδιασμό με τρόπο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας με στυλ.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ύψος(cm) 27
Υλικό Αλουμίνιο
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 54,8
Μήκος(cm) 104,5
product bottom banner