Αξεσουάρ 3 Τμχ Μπάνιου Με Βάση Bamboo Essentials εstia Home Art 02-13066

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 02-13066
19.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αναβαθμίστε τον χώρο του μπάνιου σας με το σετ αξεσουάρ 3 τεμαχίων από τη σειρά Bamboo Essentials της εταιρείας εstia Home Art. Αυτό το μοντέρνο σετ περιλαμβάνει έναν διακοσμητικό αντηρητικό, ένα ποτηράκι, και μια θήκη οδοντόβουρτσας, όλα κατασκευασμένα από 100% bamboo, προσδίδοντας φυσική αίσθηση και στυλ στο μπάνιο σας.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

Υλικό Υψηλής Ποιότητας: Κατασκευασμένα από 100% bamboo, τα αξεσουάρ είναι ανθεκτικά και φιλικά προς το περιβάλλον.
Στυλ και Οργάνωση: Η αντλία, το ποτηράκι, και η θήκη οδοντόβουρτσας προσφέρουν λειτουργικότητα και οργάνωση με μοντέρνο στυλ.
Συνδυαστική Εμφάνιση: Συνδυάστε το σετ αυτό με άλλα προϊόντα από τη συλλογή Bamboo Essentials για μια ολοκληρωμένη και συνδυαστική αισθητική.

Επιλέξτε την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια του Bamboo Essentials και αναδείξτε το μπάνιο σας σε έναν χώρο που αντανακλά το προσωπικό σας στυλ.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα εstia Home Art
Σχήμα Ορθογώνιο
Ύψος(cm) 17,8
Υλικό Bamboo
Χρώμα Μπεζ
Πλάτος(cm) 9,2
Μήκος(cm) 24
product bottom banner