Αντλία Σαπουνιού Κεραμική 500ml Γκρί Clay εstia Home Art 02-11499

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 02-11499
7.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η Αντλία Σαπουνιού Κεραμική 500ml σε χρώμα Γκρί Clay (Κωδ. 02-11499) από την Estia Home Art συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ, προσφέροντας μια εκλεπτυσμένη λύση για τον χώρο του μπάνιου σας.

Κεραμική Κατασκευή:
Η κατασκευή της αντλίας σαπουνιού από κεραμικό υλικό δίνει έναν υψηλής ποιότητας και ανθεκτικό χαρακτήρα. Το γκρί χρώμα Clay προσδίδει έναν μοντέρνο αισθητικό χαρακτήρα στον χώρο του μπάνιου.

Χωρητικότητα 500ml:
Η αντλία έχει μεγάλη χωρητικότητα 500ml, παρέχοντας επαρκή ποσότητα σαπουνιού για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό την καθιστά ιδανική για οικογενειακά μπάνια.

Εύκολη Χρήση:
Η αντλία λειτουργεί με ευκολία, επιτρέποντας την άμεση διάθεση του σαπουνιού. Τοποθετήστε τη στον νιπτήρα ή τη μπανιέρα σας για να αναβαθμίσετε τον χώρο σας.

Στυλ και Πρακτικότητα:
Η κεραμική αντλία σαπουνιού δεν προσφέρει μόνον λειτουργικότητα αλλά και αισθητική. Το σύγχρονο design της σειράς Clay ενσωματώνει στυλ και ποιότητα στον χώρο σας.

Με την Αντλία Σαπουνιού Κεραμική 500ml Γκρί Clay της Estia Home Art, αναβαθμίστε το μπάνιο σας με μια πολυτελή και λειτουργική προσθήκη.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σχήμα Στρογγυλό
Ύψος(cm) 18,7
Υλικό Κεραμικό
Χρώμα Γκρι
Χωρητικότητα (ml) 500
Διάμετρος(cm) 8,2
product bottom banner