Ανοιχτήρι Σερβιτόρου Με Διπλή Σκάλα & Θήκη Pulltap Classic Black Pulltex 109131

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 109131
22.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το Pulltaps Colour Black Corkscrew είναι ένα επαγγελματικό ανοιχτήρι με διπλή σκάλα και επίστρωση Teflon στον έλικα, σχεδιασμένο για να κάνει το άνοιγμα των φιαλών εύκολο και αποτελεσματικό. Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από υλικό Zamak, ενώ διαθέτει μικρο-πριόνι για εύκολη αφαίρεση του φελλού.

Ο διπλός μοχλός του ανοιχτηρίου Pulltap's έχει επαναπροσδιορίσει το άνοιγμα των φιαλών κρασιού, επιτρέποντας την αφαίρεση των φελλών με δύο απλές κινήσεις χωρίς να τους χαλάει ή να τους καταστρέφει. Αυτό το μοντέλο χρησιμοποιείται εκτενώς από επαγγελματίες του χώρου της εστίασης και προσφέρει αξιόπιστη απόδοση κάθε φορά.

Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, προσφέροντας στυλ και λειτουργικότητα σε κάθε χρήστη. Ανακαλύψτε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα του Pulltaps Colour Black Corkscrew και απολαύστε κάθε μπουκιά κρασιού με άνεση και ευχαρίστηση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Pulltex
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Τύπος Ανοιχτήρια
Υλικό Μεταλλικό
Χρώμα Μαύρο
product bottom banner