Ανοιχτήρι Σερβιτόρου Λαχανί Murano Patrick 035204

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 035204
6.49

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το ανοιχτήρι Murano ΛΑΧΑΝΙ συνδυάζει πρακτικότητα και κομψότητα, προσφέροντας ένα εργαλείο που θα κάνει το άνοιγμα των φιαλών σας μια ευχάριστη διαδικασία. Η χειρολαβή του, κατασκευασμένη από ανθεκτικό ABS πλαστικό και μαλακό λάστιχο θερμοπλαστικό, παρέχει άνετο κράτημα και εξαιρετική αίσθηση στην αφή.

Είναι εξοπλισμένο με ανοξείδωτο ξυραφάκι φύλλου για εύκολη αφαίρεση της φύλλης του κρασιού, επιτρέποντας τη μονοχειριστική χρήση. Με βάρος μόλις 65 γραμμάρια, είναι εξαιρετικά ελαφρύ και πρακτικό.

Ο μηχανισμός διπλής σκάλας, κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, εξασφαλίζει την ομαλή και κάθετη απομάκρυνση των φελλών έως και 50 χιλιοστά μήκους. Η πρώτη στήριξη σχεδιάστηκε για να προσαρμόζεται σε κάθε τύπο φιάλης, ενώ η λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρει μακρά διάρκεια και αξιοπιστία.

Διατίθεται σε μια πληθώρα χρωμάτων για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας. Ανακαλύψτε την ευκολία και την κομψότητα του ανοιχτήριού Murano και απολαύστε την εμπειρία του άνοιγματος του κρασιού με στυλ και άνεση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Patrick
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Σειρά Murano By Patrick
Τύπος Ανοιχτήρια
Υλικό Ανοξείδωτο, Πλαστικό ABS
Χρώμα Λαχανί
product bottom banner