Αλατοπίπερο Με Βάση Ξύλινο/Ανοξείδωτο 17x7,5xH13cm Σετ 3 τμχ Modern Espiel LHS304

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LHS304
28.70

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μοντέρνα Αλατοπίπερα με Όψη Ξύλου

Αναβαθμίστε την εικόνα της κουζίνας σας και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με τα μοντέρνα αλατοπίπερα που συνδυάζουν την κομψότητα με τη λειτουργικότητα. Η φυσική όψη ξύλου τους προσθέτει μια αίσθηση ζεστασιάς και πολυτέλειας στον χώρο σας.
Ποιοτικές Προδιαγραφές

Πλύσιμο στο Χέρι (Hand Wash): Εύκολο στη συντήρηση με απλό πλύσιμο στο χέρι, διασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση και διατήρηση της ποιότητας του προϊόντος.
Επαγγελματική Χρήση (Professional Use): Κατάλληλα για επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια και καφετέριες, αλλά και για οικιακή χρήση.
Κατάλληλο για Τρόφιμα (Food Safe): Σχεδιασμένα με υλικά ασφαλή για επαφή με τρόφιμα, εξασφαλίζοντας την υγιεινή των αλατιών και πιπεριών που αποθηκεύονται.

Υλικό Κατασκευής

Ανοξείδωτο Ατσάλι (Stainless Steel): Χρησιμοποιείται για τα μηχανισμούς και τα στοιχεία κλειδώματος, προσφέροντας ανθεκτικότητα και σύγχρονη αίσθηση.
RUBBERWOOD: Το ξύλο RUBBERWOOD προσφέρει την φυσική εμφάνιση και την ανθεκτικότητα, συνδυάζοντας την κλασική αισθητική με τη μοντέρνα σχεδίαση.

Χρήση

Αλάτι και Πιπέρι (Salt/Pepper): Ιδανικά για την άλεση και σερβίρισμα αλατιού και πιπεριού, προσθέτοντας στυλ και λειτουργικότητα στο τραπέζι σας.

Περιγραφή Προϊόντος

Τα μοντέρνα αλατοπίπερα με όψη ξύλου είναι η ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσετε την αισθητική της κουζίνας σας. Το συνδυασμένο υλικό από ανοξείδωτο ατσάλι και RUBBERWOOD προσφέρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, συνδυάζοντας την ανθεκτικότητα με την κλασική ομορφιά. Η φυσική όψη ξύλου δίνει μια ζεστή αίσθηση στο χώρο σας, ενώ η εύκολη συντήρηση εξασφαλίζει την μακροχρόνια χρήση.

Χαρακτηριστικά

Extra Με Βάση, Σετ
Μάρκα Espiel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι
Υλικό Ανοξείδωτο, Ξύλο
Ύψος(cm) 13
Χρώμα Ασημί, Μπεζ
Πλάτος(cm) 7,5
Μήκος(cm) 15
product bottom banner