Runner Διπλής Όψης 150x40cm Wild Clematis Oil Blue Kitchen Linen Laura Ashley LA183164

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA183164
44.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η διπλής όψης τραπεζοδιακοσμητική τρέχουσα Wild Clematis Oil Blue της Laura Ashley αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να προσθέσετε ένα άγγιγμα κομψότητας στο τραπέζι σας.

Με διαστάσεις 150x40 εκατοστά, αυτή η ποιοτική τρέχουσα καλύπτει το κέντρο του τραπεζιού σας, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό. Η μοναδική σχεδίαση με διπλή όψη προσφέρει πολλαπλές επιλογές στη διακόσμηση του τραπεζιού σας.

Οι φυσικές και εκλεπτυσμένες υφές του υλικού είναι χαρακτηριστικά της Laura Ashley, δίνοντας έναν αέρα κομψότητας και αισθητικής στην τραπεζαρία σας.

Επιλέξτε αυτήν την όμορφη τρέχουσα για να δώσετε μια νέα διάσταση στην κομψότητα και την λειτουργικότητα του τραπεζιού σας, ενώ διατηρείτε τον εκλεπτυσμένο στυλ που αγαπάτε.

Υλικό: 40% βαμβάκι, 30% λινό, 30% πολυεστέρας

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Laura Ashley
Σειρά Kitchen Linen By Laura Ashley
Υλικό Βαμβάκι, Λινό, Πολυεστέρας
Χρώμα Σκούρο Μπλέ
Πλάτος(cm) 40
Μήκος(cm) 150
product bottom banner