Runner Διπλής Όψης 150x40cm Daniela Oxblood Red Kitchen Linen Laura Ashley LA183243

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA183243
44.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το διπλής όψης τραπεζομάντηλο Daniela Oxblood Red της Laura Ashley είναι ένα πολύπλευρο και κομψό αξεσουάρ για το τραπέζι σας. Με διαστάσεις 150 x 40 εκατοστά, αυτό το τραπεζομάντηλο διασχίζει ακριβώς το κέντρο του τραπεζιού σας, κάνοντας μια δυναμική δήλωση για το διακοσμητικό σας στυλ.

Κατασκευασμένο από ένα μείγμα 40% βαμβακιού, 30% λινού και 30% πολυεστέρα, αυτό το τραπεζομάντηλο προστατεύει όχι μόνο το τραπέζι σας από τη βρωμιά, αλλά προσθέτει επιπλέον ατμόσφαιρα στο διακοσμητικό σας θέμα. Η Laura Ashley είναι γνωστή για τα μοντέρνα, διακριτικά και vintage σχέδιά της, και με αυτό το τραπεζομάντηλο φέρνετε αυτόν τον ρουστίκ αέρα στο τραπέζι σας.

Για να διατηρήσετε την ποιότητα και την ομορφιά του τραπεζομάντηλου, συνιστάται να το πλένετε στους μέγιστους 40 βαθμούς. Προσθέστε μια πινελιά κομψότητας στο τραπέζι σας με αυτό το όμορφο διπλής όψης τραπεζομάντηλο από την Laura Ashley!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Laura Ashley
Σειρά Kitchen Linen By Laura Ashley
Υλικό Βαμβάκι, Λινό, Πολυεστέρας
Χρώμα Πολύχρωμα
Πλάτος(cm) 40
Μήκος(cm) 150
product bottom banner